az alaphoz:
20 dkg kókuszreszelék
20 dkg szeletelt mandula (vagy mandulaliszt)
2 dl olvasztott kókuszolaj (nem paleozóknak olvasztott vaj)
5 dkg xilit (méz vagy eritritol) (nem paleozóknak cukor)
3 dkg kakaó
20 dkg magozott datolya (mazsola vagy más aszalt gyümölcs)
csipet só
a tetejére:
10 dkg minimum 75 %-os étcsokoládé
A szeletelt mandulát a cukorral késes aprítóban lisztté őröljük, majd a többi alaphoz valót is hozzáadva addig dolgozzuk tovább az aprítóban, amíg az egész egyneművé nem válik. 25 x 25 centis brownie forma aljába nyomkodjuk a masszát. A tetejét szépen elsimítjuk. Az apróra tördelt csokoládét vízgőz fölött felolvasztjuk, majd rákenjük az alapra. Hűtőszekrénybe téve megdermesztjük, végül tetszés szerint darabolva kínáljuk.
Piskóta: 6 db tojás 1 csepp citromlé 1 csipet só 6 ek cukor (kristály v. 5 ek cukor és 1 cs vaníliás) 6 csapott ek finomliszt 0.5 csomag sütőpor Fehé...
Elkészítési idő:1. A tejet a vajjal, mézzel, vaníliával felforraljuk és ezzel a kifliket leforrázzuk. 2. Egy kivajazott tepsibe óvatosan áttesszük a leforrázott kifliket. 3. A mák, cukor, citrom...
Elkészítési idő: 30 percA tojásokat feltörjük és egy tálba tesszük, a cukorral együtt habosra keverjük, majd a citrom héján és a körtén kívül az összes hozzávalót beletesszük és robotgéppel összekeverjük....
Elkészítési idő: 40 perc