Családireceptkönyv.hu

Gesztenyés piskóta mákos-totukrémmel és sárgabarackk


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


5 tojás
15 dkg gesztenyeliszt
1 ek méz
sütőpor, só

6 tojásfehérje
2 ek mák
1 ek chia mag
1 ek méz
étcsoki
mentalevelek
sárgabarack

Elkészítés:


Gesztenyés piskóta mákos-totukrémmel és sárgabarackkal: 15 dkg gesztenyelisztböl, 5 tojásból, 1 evökanál mézböl, fél csomag sütöporból, csipetnyi sóból piskótát sütöttem (a tojásfehérjéböl külön haben vertem és miután a többi hozzávalót összekevertem, adtam hozzá a felvert tojásfehérjét), 20 perc alatt készre sütöttem, 180°C-on.

6 tojásfehérjéböl totut készítettem, összekevertem 2 evökanál mákkal és egy evökanál chiamaggal, egy evökanál mézzel.olvasztott étcsokoládéval díszítettem, tálalás elött friss sárgabarackkal és mentalevelekkel kiraktam.

Trükkök, tippek, praktikák:


Marci Murok Receptezzunk paleo alapanyagokbol fb csoport

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Fanta szelet
Fanta szelet

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Krémes álom
Krémes álom

A tésztához a tojásokat szétválasztjuk és a fehérjét kemény habbá verjük, beletesszük a cukrot, ezzel is még tovább verjük, míg a cukor el nem olvad. Amikor kemény, beletesszük a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Cappuccinos szelet
Cappuccinos szelet

Hagyományos módon megsütöm a két piskótalapot, majd hagyom kihűlni. A vaníliás pudingot a tejben felfőzöm és kihűtöm. A margarint a porcukorral habos krémmé kikeverem, és a kihűlt...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk