5 tojás
15 dkg gesztenyeliszt
1 ek méz
sütőpor, só
6 tojásfehérje
2 ek mák
1 ek chia mag
1 ek méz
étcsoki
mentalevelek
sárgabarack
Gesztenyés piskóta mákos-totukrémmel és sárgabarackkal: 15 dkg gesztenyelisztböl, 5 tojásból, 1 evökanál mézböl, fél csomag sütöporból, csipetnyi sóból piskótát sütöttem (a tojásfehérjéböl külön haben vertem és miután a többi hozzávalót összekevertem, adtam hozzá a felvert tojásfehérjét), 20 perc alatt készre sütöttem, 180°C-on.
6 tojásfehérjéböl totut készítettem, összekevertem 2 evökanál mákkal és egy evökanál chiamaggal, egy evökanál mézzel.olvasztott étcsokoládéval díszítettem, tálalás elött friss sárgabarackkal és mentalevelekkel kiraktam.
Marci Murok Receptezzunk paleo alapanyagokbol fb csoport
A tejet a cukorral élesztővel felfuttatom,a többi hozzávalókat tálba rakom és felfuttatott élesztővel jól kidolgozom. A kelesztést,tálba konyharuhával letakarjuk meg pléddel letak...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjét felverjük. A sárgáját kikavarjuk a cukorral. A csokoládét vízgőz fölött megolvasszuk és kihűtjük, majd a tojássárgájához keverjük és hozzáad...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kekszet ledaráljuk és hozzáadjuk a porcukrot, a kakaóport, a tejet és a rumot. Jól összedolgozzuk és egy közepes tepsi aljába nyomkodjuk a kezünkkel. A túrót áttörjük a mascar...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes