menu

Családireceptkönyv.hu

Gesztenyés piskóta mákos-totukrémmel és sárgabarackk


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


5 tojás
15 dkg gesztenyeliszt
1 ek méz
sütőpor, só

6 tojásfehérje
2 ek mák
1 ek chia mag
1 ek méz
étcsoki
mentalevelek
sárgabarack

Elkészítés:


Gesztenyés piskóta mákos-totukrémmel és sárgabarackkal: 15 dkg gesztenyelisztböl, 5 tojásból, 1 evökanál mézböl, fél csomag sütöporból, csipetnyi sóból piskótát sütöttem (a tojásfehérjéböl külön haben vertem és miután a többi hozzávalót összekevertem, adtam hozzá a felvert tojásfehérjét), 20 perc alatt készre sütöttem, 180°C-on.

6 tojásfehérjéböl totut készítettem, összekevertem 2 evökanál mákkal és egy evökanál chiamaggal, egy evökanál mézzel.olvasztott étcsokoládéval díszítettem, tálalás elött friss sárgabarackkal és mentalevelekkel kiraktam.

Trükkök, tippek, praktikák:


Marci Murok Receptezzunk paleo alapanyagokbol fb csoport

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sütemények, édességek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Tünde
Albert kekszes süti 2.
Albert kekszes süti 2.

A pudingot a cukorral, a kakaóporral, a kávéval összekeverjük, a tejjel hígítjuk, állandó keverés mellett sűrű krémmé főzzük. A tűzről levéve,még melegen beletesszük a margarint, a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Darált keksz
Darált keksz

A hozzávalókat jó alaposan eldolgozzuk, összegyúrjuk, és ledaráljuk, ízlésünknek megfelelő méretűre vágjuk. Ha van rá időnk, pihentessük egy éjszakán át hűtőben az összegyúrt té...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar PEHELYKÖNNYŰ TEHÉNTÚRÓS PITE KÖNNYŰ TÖLTELÉKKEL!
PEHELYKÖNNYŰ TEHÉNTÚRÓS PITE KÖNNYŰ TÖLTELÉKKEL!

1/2 kg lisztből, 200 g vajból, csipetnyi sóból, késhegynyi szódabikarbónából, 100 g kristálycukorból, 1 egész tojásból, és 1 sárgájából, 1/4 csomag vaníliás cukorból és 1/2 citrom...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Házi ischler
Házi ischler

A fentieket összegyúrni és 1 órára hűtőbe tenni, utána vékonyra nyújtani és formával kiszúrni, majd vajazott tepsiben halványra sütni, nem kiszárítani, 150 fokon. Lekvárral összera...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk