1 csésze kesudió
fél csésze napraforgó mag
fél citrom leve
1 kiskanál méz
1 kiskanál őrölt mustármag
pici frissen őrölt bors
só
A hozzávalókat a turmixgépben simára keverjük annyi vízzel, hogy majonéz sűrűségű legyen. Nagyon finom!
Mustármag nélkül sima majonéz, mustármag helyett friss reszelt tormát vagy fokhagymát is lehet beletenni. Kisérletezz bátran!
Egy kis, jól zárható tálba kanalazzuk a fűszereket, és alaposan összekeverjük. Én száraz pácként használom. Mivel száraz fűszerkeverék, jól zárható edényben napokig-hetekig is e...
Elkészítési idő:A hagymát finomra vágtam és kevés olajon megpároltam. Hozzáadtam az apróra vágott fokhagymát, átkevertem, majd ment az edénybe a darabokra vágott paradicsom, paprika, cukor, ecet,...
Elkészítési idő: