2-3 tojás sárgája
1 teásk méz
Só, őrölt bors
1 kávésk Mustár
2-3 dl olívaolaj és kókuszolaj vegyesen
1 teásk citromlé
A tojássárgáját habosra keverni a mézzel, majd bele a citromlé, és utána jöhet cseppenként az olaj. A citromlé segít az olajnak és a tojásnak keveredni. Miután elkezdte a tojás felvenni az olajat, szépen lehet bátrabban hozzáöntögetni a többit is. Alaposan, folyamatosan kevergetni.
A kókuszolaj az állaga miatt kell, de hogy mégse szilárduljon meg teljesen a hűtőben, ezért olivaolajat is teszek bele.
http://paleovital.hu/?p=9492 alapján
A hasaalja szalonnát előfőzöm fokhagymás, bebérleveles, majorannás, sós, borsos lében. Amikor megpuhult piros, ropogósra sütöm. Amikor kihűlt felszeletelem. A felszúrt dagadót ízl...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA kígyóuborkát meghámozzuk, és nagylyukú reszelőn lereszeljük. Ezután megsózzuk, és 15 percet állni hagyjuk, utána jól kinyomkodjuk. Ekkor egy tálban hozzákeverjük az olívaolajat,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat megmossuk,majd hideg vízbe tesszük.A vízbe egy csapott evőkanál sót teszünk.A tojásokat 10 percig főzzük,majd hideg vízzel lehűtjük,és megpucoljuk.Közben mély tálban a...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűRészletek Számos növényi sajtos recept létezik már, ez egy kissé leegyszerűsített, könnyen elkészíthető változat. Ezúton is köszönjük az ötleteket a paleo sajtkészítés úttörőine...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű