A piskótához:
4 tojás
2 ek kakaópor
2 púpos ek darált dió
2 nagy ek méz
Csokimáz:
50 g kókuszolaj
50 g kakaópor
méz
A piskótát elkészítjük a szokásos módon, és egy nagy barna tepsiben megsütjük (10 perc alatt megsül). A piskótát négy négyzetre vágjuk.
Cukormentes baracklekvárral illesztjük össze. A tetejére is kenünk lekvárt, erre jön a csokimáz.
Az almát meghámozom, nagy lyukú sajtreszelőn lereszelem – nem csavarom ki – majd rögtön hozzákeverem a mákot, a cukrot, a vaníliás cukrot, a tejet, az olajat, a tojást, végül mehet...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojást szétválasztom. A fehérjéhez hozzáadom a sót és ki habosítom, majd kanalánként hozzáadom a cukrot és kemény habbá keverem. A lisztet, sütőport és a szódát összekeverem és b...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűFehércsoki-ganache tölteléknek A tejszínt felfőzzük, és ráöntjük a csokikra, majd csomómentesen elkeverjük. Éjszakára a hűtőbe tesszük. A kihűlt krémet felverjük (rakhatunk bele...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA hozzávalókat folyamatos kavargatás mellett felfőzzük, majd levesszük a tűzről, de nem hagyjuk teljesen kihűlni. Amikor még langyos, belekeverünk 3 evőkanál olajat + pár csepp ece...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű