Cake réteg
3/4 csésze + 2 evőkanál univerzális liszt
1/2 csésze cukor
1 1/4 teáskanál sütőpor
6 evőkanál sózott vaj, szobahőmérsékleten (használom Challenge vaj )
2 tojásfehérje
1 1/2 teáskanál vanília-kivonat
1/4 csésze tejföl
1/4 csésze tej
3 evőkanál meleg víz
3 evőkanál narancs JELLO por *
Ice Cream Rétegek
12 oz krémsajt, lágyított
3/4 csésze cukor
1/4 csésze tej
12 oz Cool Whip
3 oz csomag narancs JELLO por, legalább 3 evőkanál *(zselatin por)
2 evőkanál meleg víz
2 tk vanília-kivonat
további Hozzávalók
8 oz Cool Whip
narancs cukorka szeletek
narancs gél jegesedés szín
* Kell egy 3 oz csomag narancs JELLO por. 3 evőkanál fogják használni a torta, a többi megy a fagylalt réteg.
Megjegyzés: 8 hüvelykes springform serpenyők legjobb ezt a receptet úgy, hogy könnyedén vegye a torta után már össze. Ha nincs springform serpenyőben, a vonal a serpenyőben átlátszó bevonatot hozzáadása előtt pergamenre és sütemény fórumon. Használhatja a tiszta lánc- hogy szüntesse meg a tortát ki a serpenyőbe, ha ez össze és fagyott. Azt szeretnénk, hogy a torta rétegek ugyanabban serpenyőben fog használni rétegződés a fagylalt és sütemény össze úgy, hogy azok torta réteg fér el a végső serpenyőben használja a réteghez.
Torta
1. Melegítsük elő a sütőt 350 fok. Sor alján egy 8 inch torta pan pergamen papír és kenje az oldalán.
2. habverővel együtt a liszt, a cukor és a sütőport egy nagy tálba.
3. Add hozzá a vaj, tojásfehérje, vanília, tejföl és a tej, és keverjük össze a közepes sebességű egészen addig, amíg sima. Ne át keverjük.
4. Spread tésztát egyenletesen tortaformát.
5. Süssük 18-20 percig, vagy amíg egy fogpiszkáló ki jön ki egy pár morzsa.
6. Hagyjuk hűlni 3-4 percig, majd távolítsa el a hűtés rack befejezni hűtés.
7. Ha torta lehűlt, vegye kupola torta egy nagy recés késsel. Lök lyukak a tetején a torta valami, mint a végén egy fakanállal, vagy a szalma.
8. össze forró víz és narancssárga JELLO egy kis tálban, majd a kanalat keveréket a torta, és terjedt el úgy, hogy bemegy a lyukakba.
Jégkrém
1. Ahhoz, hogy a fagylalt rétegek, verte a krémsajt és a cukor egy keverő tálban simára.
2. Add hozzá a tej, és keverjük simára.
3. Keverjük bele a Cool Whip.
4. Osszuk keverék egyenletesen két tálat.
5. Keverjük össze a forró víz és a maradék narancssárga JELLO por egy kis tálban. Fold egyik tálak fele a fagylalt keveréke.
6. Add vanília kivonatot a másik felét a jégkrém elegyet.
Összeszerelés
1. Vonal oldalán egy 8 hüvelykes springform serpenyőben pergamenre. A pergamenre kell kiállni felső éle felett a serpenyőt, mert a torta valószínűleg egy kicsit magasabb, mint a serpenyőbe. Ha azt szeretnénk, hogy egy karton torta kört a serpenyő alján. Ha nem használja a springform pan, mozgatásának egy kis műanyag csomagolást a serpenyő alján, és fel az oldalán, és használja azt, hogy szüntesse meg a tortát ki a serpenyőbe, amikor kész.
Megjegyzés: Fel kell ugyanazt a 8-inch pan használt a torta. Nem minden 8-inch edények pontosan azonos méretű. A torta szüksége, hogy beleférjen ebbe serpenyőben.
2. Tedd a torta réteg az alsó a serpenyőbe.
3. A felső torta vanília fagylalttal és elterjedt egy egyenletes réteget.
4. Adjuk hozzá a narancs fagylalttal és elterjedt egy egyenletes réteget.
5. Hagyja fagylalt torta befagyasztására teljesen, 6-8 órán keresztül.
6. Ha fagyasztott, vegyük le a springform serpenyőben, és távolítsa el a pergamen papírt oldalról.
7. lehúznak a torta, a jég a külső kiegészítő Cool Whip. Használhatja gél jegesedés színű, hogy ez narancssárga, ha úgy tetszik. Pipe további Cool Whip körüli felső szélek és a felső narancssárga cukorkát szelet.
8. Ne mozdulj, amíg készen áll a szolgálatr
Először is vegyünk elő egy közepes méretű kapcsos tortaformát és vajazzuk, majd lisztezzük ki. A sütőt állítsuk be 170°C-ra. Tészta készítése: A tojássárgákat a por...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kekszet ledaráljuk, majd a tojássárgájával és az olvasztott vajjal alaposan elkeverjük. Tortaformába nyomkodva, előmelegített sütőben 15-20perc alatt aranybarnára sütjük. Majd k...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepesa tojás fehérjét a porcukorral habbá verjük/nem lesz kemény csak sűrűn kenhető/, ezt a sütemény tetejére kenjük a kakaót a porcukorral simára dolgozzuk, majd a vízzel összekeverj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű