menu

Családireceptkönyv.hu

CÉKLÁS-DIÓS BULGUR


Írta:

Elk. idő: 30 perc
Adag: 4 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


15 dkg bulgur
dupla mennyiségű víz
1 tk. só
30 dkg cékla
darabos dió

Elkészítés:


A céklát 40 perc alatt héjában megfőzzük, egy villára szúrva lehúzzuk a héját, és apró kockákra vágjuk. A bulgurt a dobozon lévő utasítás szerint megfőzzük, és összekeverjük a céklával. Dióval gazdagíthatjuk.

Trükkök, tippek, praktikák:


Bármilyen hús, de főleg hal kiváló diétás körete.

CÉKLÁS-DIÓS BULGUR

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Köretek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Veres Gabi
Burgonya gratin
Burgonya gratin

A burgonyákat megpucolom és vékony, 3-4 mm vastag karikákra szeletelem. A krumpli szeleteket, egy papírtörlővel megszárogatom. Fogok egy kerámia sütőtálat, amit alaposan bedörzsöl...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Katalin
POUTINE, A BRUTÁLFINOM KANADAI SÜLT KRUMPLI
POUTINE, A BRUTÁLFINOM KANADAI SÜLT KRUMPLI

A gravyhez a vajon kicsit megpirítjuk a lisztet, sózzuk, borsozzuk, felöntjük az alaplével, és sűrűre beforraljuk. A krumplit megmossuk, cikkekre vágjuk, sütőpapírral bélelt te...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Bab
Sült zöldségek
Sült zöldségek

Kockázd fel a zöldséget, majd nagyon kicsi olajjal, 180°C-n süsd meg.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Rizslepény
Rizslepény

A vizet a sóval felforralom. Hozzáadom a lisztet és alaposan összekeverem, pár percig a tűzön hagyom (akárcsak az égetett tésztát), majd átteszem egy tálba. Lágy tésztát dagasztok...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk