2 db közepes méretű meghámozott, durvára reszelt cékla, tengeri só, durvára őrölt színes bors,1 ek borecet, 2 ek tökmagolaj, 1/2 tk római kömény, 1 csokor friss petrezselyem vagy snidling, 1 db közepes méretű alma durvára reszelve.
Egy tálban összekeverjük ecetet+ sót + borsot, folyamatosan keverve hozzáadjuk az olajat, köményt . Végül bele tesszük a céklát és az almát, alaposan összeforgatjuk, hogy mindenhol érje az öntet. Jól lehűtjük, tálalásnál megszórjuk aprított petrezselyemmel, vagy snidlinggel.
Egy fél fej káposztát reszelj le, egy szál kisebb sárgarépát, vagy egy fél nagyobbat szintén reszelj le, vágj apróra egy fél fej hagymát. Keverd össze a zöldségeket egy nagy tál...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA virslit felkarikázzuk, a lilahagymát félbe, majd hajszálvékony szeletekre vágjuk. A tartármártást a majonézből, a ből kikeverjük, ízlés szerint sóval, borssal, mustárral ísítjük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA káposztát külső leveleitől megtisztítjuk, a fás torzsákat kivágjuk, majd nagyon vékony csíkokra aprítjuk. Megsózzuk, jól összekeverjük és 10 percig hagyjuk állni. Közben elkészít...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat dobjuk forrásban lévő vízbe, főzzük 8-15 percig, utána hűtsük ki és pucoljuk meg. Az újhagymát vágjuk finomra, majd adjuk hozzá a majonézt, almaecetet, mustárt és a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű