1 közepes fej zeller
25 dkg gépsonka
1 doboz ananászkonzerv
1 póréhagyma
20 dkg kukorica
20 dkg reszelt sajt
só, bors, pici cukor, majonéz, tejföl, mustár, ecet
A zellert meghámozzuk és gyufaszál vékony csíkokra vágjuk
Ecetes, cukros vízben kevés sóval megfőzzük, majd leszűrjük.
Ha kihűlt, egy tál aljába helyezzük. Rétgegesen rátesszük a főtt kukoricát, a z apró kockákra vágott gépsonkát, a karikára vágott hagymát, az ananászkockákat, végül a reszelt sajtot. Lefedve másnapig a hűtőbe tesszük. Másnap tálalás előtt sűrű tartármártást készítünk és a salátával összekeverjük.
A krumplikat héjastul főzzük meg, majd hagyjuk kihűlni. Ezután pucoljuk meg és szeleteljük fel. Keverjük hozzá a majonézt, tormát és a tejfölt. Keverjük össze alaposan és ízlés sze...
Elkészítési idő:A krumplit megmossuk, megfőzzük sós vízben, de ne főzzük túl. Közben a hagymát vékony szeletekre vágjuk, és beáztatjuk a citromlébe. A tejfölt a majonézzel, a mustárral elkeverjü...
Elkészítési idő: 20 percFriss, élénkzöld levelű retket vásárolunk. A retket nagyon gondosan megmossuk, a gyökérrészt levágjuk. Leszedjük a zsenge, zöld leveleket és finom metéltre vágjuk. A retket héjastó...
Elkészítési idő: