Családireceptkönyv.hu

CITROMOS-PETREZSELYMES-FOKHAGYMÁS UPDATE SALÁTAÖNTET


Írta:

Elk. idő: 30 perc
Adag: 4 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 citrom frissen facsart leve, fél dl extra szűz olívaolaj, csipet só, bors, pár csepp lovely sweet folyékony édesítő, 1 duci gerezd fokhagyma, 1 csokor petrezselyem, 0,5 dl tejföl v. natúr joghurt

Elkészítés:


A hozzávalókat habverővel simára keverjük (lehet turmixolni is). A végeredmény egy krémes állagú, telesen homogén szerkezetű öntet lesz.
Hűtőben pár napig eltartható. Bármilyen friss salátához adhatjuk.

CITROMOS-PETREZSELYMES-FOKHAGYMÁS UPDATE SALÁTAÖNTET

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Anikó
27. Kovász készítés
27. Kovász készítés

A kovász indításához a legmegfelelőbb a rozsliszt. A fehér lisztből készülő kovász sokkal nehezebben, lassabban fog beérni. Én fele-fele arányban használom a teljeskiőrlésű rozsl...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Mennyei sonkás és kapribogyós sült rák falatok ínyen
Mennyei sonkás és kapribogyós sült rák falatok ínyen

Megtisztítjuk és kibelezzük a rákot. Egy közepes serpenyőben megolvasszuk, majd felforrósítjuk az olívaolajat a vajjal. Beletesszük a sonkát és a rákot. Folyamatos kevergetés mell...

Elkészítési idő: 15 perc
Nehézség: Közepes
share
Avatar Melyik zöldféle hasznosul jobban nyersen, ill. főzve
Melyik zöldféle hasznosul jobban nyersen, ill. főzve

Hagyma A hagymafélék (zöld-, lila-, vörös) egyes hatóanyagai nyersen hasznosulnak jobban, mások pedig főzéssel. Szóval, hogy ha hagymát hagymával eszel, mint Kabos Gyula a híres...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk