Hozzávalók 4 főre
» 12 db gomba
» 15 dkg átszitált liszt
» 25 dkg zsemlemorzsa
» 3 db tojás
» 3 dl étolaj
» 3 ek szezámmag
» 1 csipet só
» 1 csipet bors
A gombafejeket megmosom és fűszerezem. A szezámmagot összekeverem a zsemlemorzsával. Lisztbe, felvert tojásba, majd morzsába mártom a gombafejeket. Bő, forró olajban kisütöm. Rizzsel, vagy burgonyával tálalom.
A képen grillezett változat látható
Kis tálba belerakjuk a búzadarát , ráütjük a tojást , a sót végül a zsiradékot. Villával jól összedolgozzuk, majd 15 percre a hűtőbe tesszük. Teáskanállal szaggatjuk a forró leves...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűDie Champignons putzen und achteln, den Schinken in Würfel schneiden. Zwiebel und Knoblauch fein würfeln. Gesalzenes Wasser zum Kochen bringen und die Gnocchi darin in etwa 15 Minu...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűHamburgerhús elkészítése: Azt hiszem, ennél sokkal egyszerűbb dolgot nem nagyon tudnék elképzelni a konyhában. A hagymát vágjuk apró kockákra (mintha pörkölthöz vágnánk). Az össze...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA muffin formákat kikentem pálmazsírral, majd kibéleltem angolszalonnával. A csirkemellet felkockáztam. A tojásokat felvertem és hozzákevertem a lisztet, sajtot, fokhagymát, sót,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű