220 g aprószemű zabpehely
140 g eritrit
4 tojás fehérje
4 ek. kókuszzsir (v. vaj, v. olaj)
2 ek. kakaópor
2 marék dió
tálaláshoz:
liofilizált (fagyasztva szárított gyümölcsök)
cukormentes gyümölcsjoghurt
A hozzávalókat összekeverem a granolához a dió kivételével, ezt később adom majd hozzá.
A masszát 180 fokra előmelegített sütőben 10 percig sütöm, majd átforgatom az egészet, ekkor a diót is hozzáadom és még így sütöm 5 percig. Ezzel a dió még illatosabb és aromásabb lesz. Rusztikus kis darabokat kapunk.
Joghurttal és fagyasztva szárított (liofilizált) gyümölcsökkel fogyaszthatjuk.
A spárgákat vékonyan meghámozzuk. A spárgát lobogó sós vízbe dobjuk, 2,5 percig főzzük, majd hideg vízbe átszedjük, és kihűtjük. Szárazra töröljük és feldaraboljuk. A baconok...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehézés estére a pulton hagyjuk állni. Én egy kelesztő tálba szoktam hagyni, aminek a tetejét nem zárom rá, csak ráteszem. De aki jobban érzi magát tőle, ha az öregtésztát összekeverjü...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű-a sárgadinnyét vágjuk félbe,,kaparjuk ki a belsejét,hámozzuk meg, --kaparjuk ki a belsejét, --vágjuk kockákra -ugyan így járunk el az almával +a barackkal ,Hámozzuk,kockázzuk...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: KönnyűElkezdjük forralmi a levest. A tojásokat leütjük, hozzáadjuk a 3 csipet sót, borsot ízlés szerint, egy kis csipet majorannát és 2 evőkanál vizet. Amennyire csak tudjuk felverjük. A...
Elkészítési idő: 15-20 perc Nehézség: Könnyű