220 g aprószemű zabpehely
140 g eritrit
4 tojás fehérje
4 ek. kókuszzsir (v. vaj, v. olaj)
2 ek. kakaópor
2 marék dió
tálaláshoz:
liofilizált (fagyasztva szárított gyümölcsök)
cukormentes gyümölcsjoghurt
A hozzávalókat összekeverem a granolához a dió kivételével, ezt később adom majd hozzá.
A masszát 180 fokra előmelegített sütőben 10 percig sütöm, majd átforgatom az egészet, ekkor a diót is hozzáadom és még így sütöm 5 percig. Ezzel a dió még illatosabb és aromásabb lesz. Rusztikus kis darabokat kapunk.
Joghurttal és fagyasztva szárított (liofilizált) gyümölcsökkel fogyaszthatjuk.
Als erstes wird die Zuchini mit einem Messer der Länge nach halbiert und ausgehöhlt. Anschließend leicht mit Salz bestreuen, sodass das restliche Wasser aus der Zucchini gezogen wi...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű- 300 g zsenge zöldborsó szem - só, fehér bors ízlés szerint - 1 ek hidegen sajtolt tökmagolaj -1-2 gerezd fokhagyma - 2-4 dl tiszta víz - 3-4 db nagyobb bazsalikom levél -...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz új káposztából a legjobb, meleg vízbe leszedjük a leveleket, egy 5 literes műanyag vödröt (átlátszó, nápolyis) a legcélszerűbb erre használni, a vödör aljába kaprot teszek, azt...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA tejet meglangyosítom, és feloldom benne a cukrot, felfuttatom benne az élesztőt. Robotgéppel, vagy jó erős karokkal hozzákeverem a lisztet, és a sót, majd addig dagasztom, míg...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű