2 egész tojás
1 evőkanál tejföl, 1 evőkanál u1 liszt
só, bors (esetleg ételízesítő)
1 késhegynyi sütőpor
olívaolaj a sütéshez
A hozzávalókat habosra keverjük, majd serpenyőben mindkét oldalát megsütjük.
Tölthetjük sonkával, sajttal, párolt gombával, stb.
Zöldségekkel fogyasztjuk.
Válasszunk egy tapadásmentes serpenyőt fedővel, ami elég nagy ahhoz, hogy annyi tojást üssünk bele, amennyit sütni szeretnénk. Fontos, hogy ne maradjon sok hely a tojások között a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Sve povrce sjeci po zelji, meso Isto Pa sve staviti u pouljenu posudu u kojoj cete peci jelo. Dodati ulje, vodu i paradajz Kao i 100-150 Soka od paradajza po ukusu. Zaciniti po...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA túrót, a krémsajtot és a tejfölt, illetve a joghurtot egy tálba tesszük és robotgéppel összedolgozzuk, krémes állagúvá kell válnia. Az uborkát és a hagymát megtisztítjuk, majd ap...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűTÚL ZSÍROS LETT AZ ÉTEL... tedd a lábast hideg vízbe majd 10 percre a fagyasztóba...a zsír meg fagy a tetején és kanállal leszedheted a felesleget ..................................
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű