2 egész tojás
1 evőkanál tejföl, 1 evőkanál u1 liszt
só, bors (esetleg ételízesítő)
1 késhegynyi sütőpor
olívaolaj a sütéshez
A hozzávalókat habosra keverjük, majd serpenyőben mindkét oldalát megsütjük.
Tölthetjük sonkával, sajttal, párolt gombával, stb.
Zöldségekkel fogyasztjuk.
A húst nem egyformára daráljuk, hanem két méretre: egy finomabbra, ez lesz a töltőanyag, ami egyenletesebbe teszi a kolbász állagát, és durvábbra, ami pedig javítja a textúráját, s...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTomaten häuten und grob würfeln. Die Schalotte fein würfeln und in einem großen Topf in Öl anschwitzen. Gewürfelte Tomaten, Dosentomaten und Tomatensaft hinzufügen, alles leicht ze...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűVálaszd ketté a tojásokat, a sárgákat az édesítő felével keverd habosra, fehéredésig. A mandulatejet öntsd egy kisebb fazékba és melegítsd fel (nem kell felforralni), csurgasd a ha...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű