3-4 szelet pangasius
só
bors
fokhagymapor
fűszerpaprika
oregánó
2 ek olívaolaj
A halat megmossuk, jól befűszerezzük az összes fűszerrel, és fél órát állni hagyjuk.
Serpenyőben kevés olívaolajon mindkét oldalát pár perc alatt megsütjük, és tálaljuk.
Nagyon finom céklás bulgurral, de bármilyen köret illik hozzá.
A halászlé alapot 1,2 l vízzel felfőzzük, beletesszük a megtisztított, darabolt zöldségeket és puhára főzzük. Tárkonyos tejföllel, pici liszttel behabarjuk és sóval, mustárral ízes...
Elkészítési idő: 30 percHideg vízben megmossuk a halat, felszeleteljük, sóval bedörzsöljük. Fél órát állni hagyjuk. A halszeleteket lisztbe, tojásba -melybe belereszeltünk 1 citrom héját és 4 csipe...
Elkészítési idő:Turmixolni és serpenyőben fedő alatt megsütni majd rá a feltét
Elkészítési idő: