menu

Családireceptkönyv.hu

FOKHAGYMÁS FŰSZERES PANGASIUS


Írta:

Elk. idő: 35 perc
Adag: 4
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


3-4 szelet pangasius

bors
fokhagymapor
fűszerpaprika
oregánó
2 ek olívaolaj

Elkészítés:


A halat megmossuk, jól befűszerezzük az összes fűszerrel, és fél órát állni hagyjuk.
Serpenyőben kevés olívaolajon mindkét oldalát pár perc alatt megsütjük, és tálaljuk.

Trükkök, tippek, praktikák:


Nagyon finom céklás bulgurral, de bármilyen köret illik hozzá.

FOKHAGYMÁS FŰSZERES PANGASIUS

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Halételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Imre
Sült hekk recept
Sült hekk recept

1. A fagyasztott halat engedjük ki. Ezt szobahőmérsékleten végezzük, ne használjunk meleg vizet vagy mikrót a folyamat gyorsítására. Számoljunk jó néhány órát az olvasztásra, a kés...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Csőben sült harcsa filé Gratinírozott harcsa
Csőben sült harcsa filé Gratinírozott harcsa

Elkészítési idő: 50 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Halfilè
Halfilè

A halat sòzom, borsozom. A vajat felmelegìtem és citromot facsarok bele, majd ezzel meglocsolom a halat. Serpenyőben pàr perc alatt kèszre sütöm. Köret: A sütőt előmelegìtem....

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Erika
Ruszli
Ruszli

Az alaposan átmosott apróhalat vastagon besózom, 1 hétre hűtőbe teszem (ne izgulj, a hal nem lesz túl sós). 1 hét múlva a halakat sótól hideg vízben többször kiáztatom, majd lecsor...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk