3-4 szelet pangasius
só
bors
fokhagymapor
fűszerpaprika
oregánó
2 ek olívaolaj
A halat megmossuk, jól befűszerezzük az összes fűszerrel, és fél órát állni hagyjuk.
Serpenyőben kevés olívaolajon mindkét oldalát pár perc alatt megsütjük, és tálaljuk.
Nagyon finom céklás bulgurral, de bármilyen köret illik hozzá.
1. A fagyasztott halat engedjük ki. Ezt szobahőmérsékleten végezzük, ne használjunk meleg vizet vagy mikrót a folyamat gyorsítására. Számoljunk jó néhány órát az olvasztásra, a kés...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA halat sòzom, borsozom. A vajat felmelegìtem és citromot facsarok bele, majd ezzel meglocsolom a halat. Serpenyőben pàr perc alatt kèszre sütöm. Köret: A sütőt előmelegìtem....
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűAz alaposan átmosott apróhalat vastagon besózom, 1 hétre hűtőbe teszem (ne izgulj, a hal nem lesz túl sós). 1 hét múlva a halakat sótól hideg vízben többször kiáztatom, majd lecsor...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű