3-4 szelet pangasius
só
bors
fokhagymapor
fűszerpaprika
oregánó
2 ek olívaolaj
A halat megmossuk, jól befűszerezzük az összes fűszerrel, és fél órát állni hagyjuk.
Serpenyőben kevés olívaolajon mindkét oldalát pár perc alatt megsütjük, és tálaljuk.
Nagyon finom céklás bulgurral, de bármilyen köret illik hozzá.
A halfiléket picit besózzuk és 2 órát pihentetjük. A hagymát és a paprikát kockára vágjuk, feltesszük főni a vízzel és egy csipet sóval, amíg puha nem lesz. Botmixerrel leturmixolj...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: NehézElkészítése: 1. A pisztrángokat kívül és belül is dörzsöld be citromlével és sóval. Forgasd meg a halakat lisztben, és a felesleges lisztet rázd le. 2. Egy serpenyőben hevíts...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA halászlé alapot feltesszük főni hagymával és sóval. A hagymát vékonyra vágjuk. Kb 1/2 óráig főzzük, ha már puha a hagyma szitán átpasszírozzuk. Feloldjuk a halászlé kockát az...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesAz összetevőket alaposan megtisztítjuk, majd felaprítjuk a paradicsomot, paprikát, vöröshagymát. A halszeleteket, a zöldségeket, valamint az összes fűszert egy lábasba tesszük, és...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes