1 kg halfilé
4 e.k. finom liszt
1 e.k. piros paprika
só ízlés szerint
2 dl étolaj
A halat előző nap kivesszük és fel engedjük.1 órára be áztatjuk tejbe majd lecsöpögtetjük és szárazra töröljük.Picit sózzuk.A lisztet jól elkeverjük a paprikával,bele forgatjuk a hal szeleteket és forró olajban pirosra sütjük.
A halat vékony szeletekre vágjuk, a burgonyát és a vöröshagymát vékonyan felkarikázzuk. A tűzálló tálat kivajazzuk, az aljára egy réteg krumplit teszünk, sózzuk, borsozzuk, kakukkf...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA halat előkészítjük, szeleteljük és sózzuk, borsozzuk. A kukoricalisztet összekeverjük a pirospaprikával és ebbe forgatjuk bele a halszeleteket. A gyökeret felaprítjuk és párolóed...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítési idő: Nehézség: Könnyű
A karikákra vágott fokhagymát olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a szintén karikára vágott cseresznyepaprikát és a garnélát, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. Folyamatos kev...
Elkészítési idő: 15 Nehézség: Könnyű