Családireceptkönyv.hu

Karácsony 🎄

Paprikás hal


Írta:

Elk. idő: 45 perc
Adag: 4 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1 kg halfilé
4 e.k. finom liszt
1 e.k. piros paprika
só ízlés szerint
2 dl étolaj

Elkészítés:


A halat előző nap kivesszük és fel engedjük.1 órára be áztatjuk tejbe majd lecsöpögtetjük és szárazra töröljük.Picit sózzuk.A lisztet jól elkeverjük a paprikával,bele forgatjuk a hal szeleteket és forró olajban pirosra sütjük.

Paprikás hal

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Halételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Kriszta
Zöldfűszeres halpogácsa (Sóbors)
Zöldfűszeres halpogácsa (Sóbors)

A hal egyharmadát kockázzuk fel, a maradékot pedig daráljuk le. A cukkinit és a sárgarépát reszeljük le, az újhagymát vágjuk apróra. Egy tálban keverjük össze a zöldségeket a ha...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anikó
Aranypanírban sült hekk
Aranypanírban sült hekk

filéket megmosom, majd jól megszeretgetem átpaszírozott fokhagymával. Sós tejbe teszem egy éjszakára. A panír hozzávalóit egy tálba öntöm és robotgéppel csomómentesre keverem. A...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Anita
TONHAL PASTETOM
TONHAL PASTETOM

A konzervrol leszurjuk az olajat A tojast kemenyre fozzuk es lereszeljuk finomra Osszekeverjuk a halat,a lereszelt tojast,a vajat,sot, borsot,citromlevet,reszelt hagymat, amig sz...

Elkészítési idő: 20 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Tejszínes, gombás harcsa
Tejszínes, gombás harcsa

A harcsafilét felkockázzuk, sózzuk, majd olívaolajon lepirítjuk. Ezután a lepirított harcsakockákat félretesszük, majd a felkockázott vöröshagymát lesütjük. A vargányaszeleteket rá...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk