1 kg filézett hal
Panírhoz:
Finom liszt
zsemlemorzsa az kevesebb legyen mint a liszt
2-3 mokkás kanál halfűszer
1 mokkás kanálgyömbér
2 mokkáskanál fehér bors
2-3 mokkáskanál fokhagyma por
3 mokkáskanál piros paprika
Sütéshez:olaj
Tálaláshoz:
4-5 cikk reszelt fokhagyma
paradicsom,paprika,uborka ,zöldhagyma.
A filézett halat sózzuk ,hagyjuk állni majd a felesleges vizet felitassuk róla majd csikózva felvágjuk.A panír hozzávalóit tálba rakom összekeverem,a halakat jól megforgatjuk benne.
Bő forró olajba sütjük.Reszelt fokhagymával tálaljuk.
A halszeleteket, egy citrom levével, kevés sóval, őrölt borssal bedörzsölöm, majd azt is a hűtőbe rakom. Több órás pácolás után a halszeleteket jól leitatva, kevés olajon előszö...
Elkészítési idő: 10 percA halfilét kiolvasztjuk és ujjnyi téglalapokra vágjuk. Ez csak abban az esetben szükséges, ha azt szeretnénk, hogy pont úgy nézzenek ki, mint a bolti halrudacskák. Ha ez nem lényeg...
Elkészítési idő:Elkészítés: A megtisztított burgonyát felkarikázzuk, a zöldségeket felaprítjuk.4 alufólia lapot kiterítünk, ezekre helyezzük a pestóval összekevert burgonyaszeleteket és az összeva...
Elkészítési idő: 1 óraA lazachoz A lazacfilét töröljük szárazra papírtörlővel. A zúzott fokhagymát dörzsöljük a halba kevés sóval együtt. Tekerjünk frissen őrölt borsot a tetejére, szórjuk rá a kakukkf...
Elkészítési idő: 15 perc