A piskótához
6 tojás
4dkg Update Zéró édesítő
10dkg darált dió
12dkg Update liszt
1/2 kávéskanál szódabikarbóna
A krémhez.
25 dkg gesztenyemassza
25dkg mascarpone
2 dl tejszín habbá verve (habfixálóval)
A piskótához kettévalasztjuk a tojásokat, a fehérjéből az Update Zéró felével kemény habot verünk. A tojássárgáját az Update Zéró másik felével kihabosítjuk, majd a tojásfehérjehabot, a szódabikarbónával elkevert Update lisztet a kihabosított tojássárgájához keverjük. Tortaformába töltjük és 170 fokon megsütjük. Megvárjuk, míg a tészta kihűlt, majd 2- v. 3 részre vágjuk.
A krémhez a mascarponét és a gesztenyemasszát habosra keverjük, majd a kemény tejszínhabbal lazítjuk, majd betöltjük a tortát, az oldalát is és a tetejét is,majd hűtőszekrénybe helyezzük néhány órára. Csokireszelékkel, színes cukorkával vagy dióval díszíthetjük.
A cukkinit kockákra vágjuk, majd kevés olajon megpároljuk. Közben megcsináljuk a kockából az alaplevet, és melegen tartom. Olaj és vaj keverékén megpároljuk a felaprított hagymát....
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűMinden főtt készétel(töltött káposzta, pörkölt, gulyás, húslevesek, karfiolleves, lecsó kolbásszal, szalonnával,bolognai, stb. ) 100/120 Főtt készétel, amiben máj vagy gomba van (...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojás fehérjét pici sóval verd fel kemény habbá A műanyag tálat a habbal tedd mikróba, és a legalacsonyabb fokozaton süsd meg 3 perc alatt, vagy vízben galuskázva főzd meg, majd...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szalonnát egy serpenyőben saját zsírján megpirítjuk. Hozzáadjuk a tojásokat, az aprított zöldségeket és az őrölt mandulával elkevert szódabikarbónát. Sózzuk és borsozzuk, majd az...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű