2 csészényi zabpehely
1 csészényi vegyes, enyhén aprított/tört mag (mandulát, mogyorót, diót, de lehet beletenni napraforgómagot, tökmagot)
½ csészényi kókuszforgács
2 evőkanálnyi édesítő
3 evőkanálnyi olvasztott kókuszzsír
½ teáskanálnyi őrült fahéj
½ teáskanálnyi só
.
1. Melegítsük elő a sütőt 180 C-ra (ha van légkeveréses opció, azt is állítsuk be).
2. Egy tálba öntsük a zabpelyhet, kókuszforgácsot és magokat, míg egy másik tálban keverjük össze az olvasztott kókuszzsírt, az édesítőt, a sót és a fahéjat. A kókuszzsíros keveréket öntsük a zabpelyhekre és jól keverjük össze, hogy az olvasztott fahéjas kókuszzsír mindenhol jól bevonja a magokat és a zabpelyhet.
3. Egy sütőpapírral kibélelt sütőlapra terítsük ki a keveréket, és egyengessük el. Tegyük a sütőbe középre és süssük kb 20-25 percig, amíg aranybarna és illatos nem lesz. Félidőben nézzünk rá, nehogy megpörkölődjenek a magok, keverjük át, és tegyük vissza tovább sülni. Ha már szép ropogós és illatos, vegyük ki, és hagyjuk kihűlni.
4. Gazdagítsuk a granolánkat aszalt gyümölcsdarabokkal (mazsola, szilva, narancs- citromhéj kandírozva).
A vajat felolvasztjuk, belekeverjük a felaprított hagymát, sózzuk, borsozzuk, felengedjük 2 dl vízzel, majd fedő alatt 15 percig főzzük. A felkockázott szalonnát kiolvasztjuk. A m...
Elkészítési idő:https://repaelixir.blogspot.co.uk/2015/03/fizikoterapia-otthon.html
Elkészítési idő:Mindet összedarabolni, az erős paprikáknak a magját is belevágni. 1/2 L vízben kb. 30 percig főzni, félre rakni kihűlni. Összeturmixolni,visszarakni az edénybe. Hozzáadni még 1/2...
Elkészítési idő: