- 1 nagy fej hagyma
- 4 paprika
- 4-5 nagyobb paradicsom
- 6-8 szelet csirkemell
- só
- olaj
Sózzuk be egy kicsit a csirkemellet, és hagyjuk állni, amíg a zöldségeket feldaraboljuk.
A felforrósított olajban pirítsuk meg a csirkemelleket, és miután átsültek, szedjük egy tányérra. Ugyanebben a serpenyőben pároljuk meg a hagymát, majd keverjük át a paprikával. Ha kicsit átsült, tegyük rá a héjától megszabadított, feldarabolt paradicsomot Fedjük le, és főzzük kb. 10 percig, majd tegyük vissza az elkészült lecsóba a megsült csirkemell szeleteket, és forraljuk össze.
Tálalhatjuk nokedlivel, gnocchival, rizzsel, tarhonyával vagy tésztával
A csirkemellet csíkokra vágjuk, majd fűszerezzük sóval és borssal. Egy serpenyőben olajat hevítünk és nagy lángon megpirítjuk a csirkemellet. Amikor egy kis kérget kapott, hozzá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojással, liszttel és tejjel sűrű palacsintatésztát keverünk ki, amit ízesítünk sóval. A csirkemellet, ha nagyon vastag, félbevágjuk, sózzuk, borsozzuk. Először beleforgatjuk lis...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst vágjuk apró kockára, sózzuk, borsozzuk, és hagyjuk állni egy kicsit. 3 evőkanál tejfölt, a tojásokkal, liszttel, a sóval, a borssal, a petrezselyemmel, 10 dkg reszelt sajtta...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemelleket középen szétnyitjuk, kiklopfoljuk, sózzuk. A szalonnát és a hagymát apróra a gombát szeletekre vágjuk. A szalonnát kipirítjuk, megdinszteljük rajta a vöröshagymá...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes