- 1 nagy fej hagyma
- 4 paprika
- 4-5 nagyobb paradicsom
- 6-8 szelet csirkemell
- só
- olaj
Sózzuk be egy kicsit a csirkemellet, és hagyjuk állni, amíg a zöldségeket feldaraboljuk.
A felforrósított olajban pirítsuk meg a csirkemelleket, és miután átsültek, szedjük egy tányérra. Ugyanebben a serpenyőben pároljuk meg a hagymát, majd keverjük át a paprikával. Ha kicsit átsült, tegyük rá a héjától megszabadított, feldarabolt paradicsomot Fedjük le, és főzzük kb. 10 percig, majd tegyük vissza az elkészült lecsóba a megsült csirkemell szeleteket, és forraljuk össze.
Tálalhatjuk nokedlivel, gnocchival, rizzsel, tarhonyával vagy tésztával
A csirkemelleket felszeleteljük, kicsit kiklopfoljuk, sózzuk. A bundához a sajtkrémet, a tojásokat, a reszelt fokhagymát, sót, borsot és a lisztet jól elkeverjük. A masszába márt...
Elkészítési idő: 25 perc Nehézség: KönnyűA hússzeleteket alaposan megmossuk, majd sózzuk, borsozzuk. Egy serpenyőben olajat hevítünk és a hússzeletek mindkét oldalát hirtelen megsütjük. A megsült hússzeleteket egy t...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA krumplit megmossuk, és héjában megfőzzük. A combokat a forgónál kettévágjuk, megsózzuk, és erős lángon, forró olajon megpirítjuk. A főtt, hámozott burgonyát almareszelőn lereszel...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA szalonnát apró kockákra vágjuk, zsírjára pirítjuk. Használhatunk zsírt, vagy étolajat is a szalonna helyett. A húst apróra vágjuk, és fehéredésig pirítjuk. (a csirkemell esetében...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű