60 dkg csontozott csirkemell, vagy csirkecomb
10 dkg krémsajt
2 tojás
3 gerezd fokhagyma
liszt
zsemlemorzsa
só, bors
A húst nagyobb szeltekre vágjuk és enyhén kiklopfoljuk, fűszerezzük. A tojásokat felverjük, fűszerezzük és a krémsajtot is belekeverjük, a zúzott fokhagymával együtt. A húsokat először lisztbe mártjuk, majd a krémsajtos masszába és zsemlemorzsába. Forró olajban kisütjük és tálalhatjuk is.
A sütőt előmelegítjük 200 fokra (gázsütő 6-os fokozat). A csirkét sózzuk, borsozzuk, meghintjük gyömbérrel. A paprikákat félbe vágjuk, magházukat kiszedjük, majd nagyobb darabokra...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz apróra vágott hagymát üvegesre pirítjuk kevés olajon. Tetszés szerint feldaraboljuk a húst kockára/csíkokra, az üvegesre pirult hagymához adjuk. Amikor kissé megpirult a hús, h...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húsokat kiklopfoljuk, sózzuk vagy húspuhító fűszerrel sózzuk, majd lisztbe forgatjuk, olajban hirtelen kisütjük és kiszedjük. Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral és beletesszük a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűGnocchi elkészítése: A krumplit megpucoljuk, kockákra vágjuk, és feltesszük főni. Nagyon puhára kell főzni, mert úgy könnyebben dolgozunk vele később. A kiolvasztott sp...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű