60 dkg csontozott csirkemell, vagy csirkecomb
10 dkg krémsajt
2 tojás
3 gerezd fokhagyma
liszt
zsemlemorzsa
só, bors
A húst nagyobb szeltekre vágjuk és enyhén kiklopfoljuk, fűszerezzük. A tojásokat felverjük, fűszerezzük és a krémsajtot is belekeverjük, a zúzott fokhagymával együtt. A húsokat először lisztbe mártjuk, majd a krémsajtos masszába és zsemlemorzsába. Forró olajban kisütjük és tálalhatjuk is.
A libát kívül belül megmossuk és sózzuk borsozzuk. Jó forró sütőben 15 percig sütjük. Utána a bőrét megszurkáljuk, és a libát alufóliával letakarva most már mérsékelt tűzön még 2 ó...
Elkészítési idő: 2-3 óra Nehézség: KözepesA római tálat használat előtt 20 percre vízbe áztatjuk (első használat esetén 30 perc). A csirkecombokat kettévágjuk, enyhén megsózzuk, és a római tálba egymás mellé tesszük őket....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A húst több szeletre osztjuk és kiklopfoljuk. 2. Átkenjük fűszerekkel, majd a gombát leszűrjük és elosztjuk a hússzeletek közepén. 3. Szorosan feltekerjük mindegyiket, m...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA mexikói zöldségkeveréket a MAGGI Szárnyashúsleves kockával ízesített vízben megfőzzük, majd kihűtjük. Az uborkát és a paprikát kockára vágjuk, a szeletelt csirkemellet MAGGI Ízv...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű