60 dkg csontozott csirkemell, vagy csirkecomb
10 dkg krémsajt
2 tojás
3 gerezd fokhagyma
liszt
zsemlemorzsa
só, bors
A húst nagyobb szeltekre vágjuk és enyhén kiklopfoljuk, fűszerezzük. A tojásokat felverjük, fűszerezzük és a krémsajtot is belekeverjük, a zúzott fokhagymával együtt. A húsokat először lisztbe mártjuk, majd a krémsajtos masszába és zsemlemorzsába. Forró olajban kisütjük és tálalhatjuk is.
A megmosott, szárazra törölt csirkemellfilét felkockázzuk, és megsózzuk, megborsozzuk. Az olívaolajat felforrósítjuk, és kissé megpirítjuk rajta a húskockákat. Hozzáadjuk a megtisz...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: NehézÖsszekeverjük a mustárt, a tejfölt, az ételízesítőt, a borsot, a finomra reszelt fokhagymát és az olajat. A combokat bekenjük a vajjal, és belemártogatjuk a szószba. Tepsibe szor...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAlapos tisztítás után a húst jól besózzuk, a bőrét is. Egy tepsibe helyezzük, a bőrükkel lefelé. A sütőt előmelegítjük 220°C -ra, és betesszük a húst. Kb. 35-45 perc alatt nagyjáb...
Elkészítési idő: 140 perc Nehézség: Könnyű