1kg csirkemáj(szív nélküli)
6 fej vöröshagyma
2-3 evőkanál zsír
2 evőkanál paradicsom püré
Fűszerek:
2-3 teás kanál majoránna
szárított petrezselyem zöld,metélőhagyma
só,bors vagy delikát ízlés szerint
2-3 teás kanál piros paprika
2 mokkás kanál fokhagymapor
A hagymát megpucoljuk zsíron dinszteljük,mikor már puha rárakjuk a piros paprikát,paradicsom pürét,borsot,zöld fűszereket,sózni csak a végén szabad mert megkeményedik a máj.A csirkemájat megmossuk megtisztítjuk ,szeleteljük fel és hozzáadjuk a hagymához,egy kevés vizet adhatunk hozzá készre főzzük a májnak nem kell sok idő mert megkeményedik,kb.15 perc.Sózzuk, a legvégén.
A snidlinget, bazsalikomot, oregánót apróra vágjuk. A hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. Az apróra vágott zöld fűszereket elkeverjük a krémsajttal, majd ízesítjük sóval és borssal...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz összes hozzávalót keverd krémesre, majd öntsd rá a felkockázott csirkemellre. Jól forgasd össze az egészet, hogy a pácból mindenhova jusson. Én ezt este csinálom, másnap csak me...
Elkészítési idő: 1 nap + 20 perc Nehézség: Könnyű1. A csirke páchoz lereszeljük a vöröshagymát, a fokhagymát és a gyömbért, majd fűszerezzük tandori masalával és sóval, végül elkeverjük a joghurttal. A csirkecombokat közvetlenül...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemelleket középen kettévágjuk, de csak addig, hogy kitudjuk hajtani a húst. Így kapunk egy nagyobb szeletet. Ezt óvatosan kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk és addig a hűtőbe r...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Nehéz