50 dkg fagyasztott leveles tészta,
2 csomag vaníliás pudingpor,
4 dl víz,
3 evőkanál cukor, ha a tejszín nem cukrozott, akkor 6 evőkanál,
4 dl cukrozott tejszín,
1 csomag vaníliás cukor
porcukor a tetejére
A leveles tésztát kiolvasztjuk, 4 felé vágjuk, és nagyon vékonyra kinyújtva kisütjük egy tepsi hátlapján. Amikor kisült, még melegen kicsit megnyomkodjuk, hogy laposabb legyen. Közben a pudingot megfőzzük a cukorral és a vízzel, és hagyjuk kihűlni. Felverjük a tejszínt, s amiikor már csak langyos a puding, fokozatosan adagolva összedolgozzuk a tejszínnel. A kihűlt lapokra rétegesen rákenjük a krémet. A tetejét porcukorral meghintjük.
A könnyebb szeletelés érdekében a 4. tésztalapot előre vágjuk fel kockákra és úgy tegyük az utolsó réteg krém tetejére.
A lisztet tálba rakom, közepébe mélyedést csinálok, hozzá adom az 1-cs-sütőport, sót, a cukrot, szoba hőmérsékletű Ráma vajat, 3- púpos evő-kanál kakaót, és ezt, jól összemorzsol...
Elkészítési idő: 40-percA tésztához a lisztben elkeverjük a sütőport, majd a többi hozzávalóval (szoba-hőmérsékletű) tésztát gyúrunk. Közepes tepsi hátán három egyforma vékony lapot sütünk (én 21x32 cm t...
Elkészítési idő: 90 percA tojások fehérjéből kemény habot verünk, majd a cukrot és a tojások sárgáját is beledolgozzuk. A diót, a sütőport és a lisztet összekeverjük és beleforgatjuk a habba, rumaromáva...
Elkészítési idő: