1/2 fej fejes káposzta (500g)
1 fej vöröshagyma
2-3 pötty lovely sweet édesítő
pici só, csipet bors, kevés köménymag
1 doboz sűrített paradicsom (vagy 1 liter paradicsomlé)
A káposztát 1 fej hagymával feltettem kevés vízben főni-párolódni, sóztam, borsoztam, majd amikor puhára főtt hozzáadtam a paradicsomlevet és az édesítőt . Tökéletes rántás nélkül.
1. A sajtokat reszeljük le nagy lyukú reszelőn, vagy vágjuk apró kockákra! A sajtnak szobahőmérsékletűnek kell lennie, így várjunk vele, amíg kissé felmelegszik. 2. Egy kisebb láb...
Elkészítési idő:A tejet feltesszük forrni .Közben többször megkeverjük. Akkor jó a tej hőfoka, ha már " habos " a teteje,és KEZDŐDIK a forrás.Ekkor beleöntjük az ecetet, elkeverjük, és el is zárj...
Elkészítési idő: 30 percElkészítés: A megpucolt almát lereszeljük nagy lyukú reszelőn, és meglocsoljuk a citromlével. A cukorral együtt addig pároljuk, amíg megpuhul. Ekkor a pudingport elkavarjuk a te...
Elkészítési idő:A kovász indításához a legmegfelelőbb a rozsliszt. A fehér lisztből készülő kovász sokkal nehezebben, lassabban fog beérni. Én fele-fele arányban használom a teljeskiőrlésű rozsl...
Elkészítési idő: