1 db csirkemell filé
1 evőkanál Norbi liszt
1 db tojás
0.5 dl tej
10 dkg sajt (reszelt vagy tömlős natúr)
2 gerezd fokhagyma
só, bors ízlés szerint
olaj v. zsír a sütéshez
A csirkemelleket falatkákra vagdaljuk.
A lisztből, tojásból, tejből sűrű palacsintatésztát kavarunk.
Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, borsot, sót és a sajtot.
A husikat belekeverjük a masszába, és villával egyenként forró olajban rakjuk és kisütjük. Vigyázzunk, ne érjenek egymáshoz, mert könnyen összeragad.
Köretként most kelkáposztapüré volt a hús mellé.
Egy fél fej kelkáposztát sós, borsos, fokhagymás, őrölt köményes vízben megfőzünk, botmixerrel pürésítjük, majd kevés vajjal krémesre keverjük.
Nyers alma-cékla salátával isteni finom. 2 kisebb céklát és 1 zöldalmát lereszelünk. Ízesítjük őrölt köménnyel, sóval, borssal, balzsamecettel és pici lovely sweettel. Kicsit állni hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek.
1 KRÉM .A krémhez egy edénybe kimérjük a cukrokat és a lisztet, hozzáadjuk a vizet és a tejet meg a tojásokat. Egy kézi habverő segítségével állandó kevergetés mellet, lassú tűzön...
Elkészítési idő:Az eperturmixot csomómentesre keverjük az agar-agarral, majd lassú tűzön, állandóan kevergetve egyet rottyantunk rajta. Utána azonnal le is vesszük a tűzről. Formákba öntjük és ha...
Elkészítési idő:Mindent alaposan összekeverünk: először a szilárd szekciót, majd utána a többit. Majd egy palacsinta-szerű kivitelezéssel a tűzhelyen kisütjük a masszát.
Elkészítési idő:A karfiolt, megtisztítjuk majd rózsáira szedjük, majd ételízesítős vízben körülbelül 10 perc alatt félpuhára főzzük. Leszűrjük, majd félretesszük. A csirkemellet vékony szele...
Elkészítési idő: