1 nagy csirkemell
1 póréhagyma
zsálya
petrezselyem
só, bors
2 dl tejszín
1 dl fehérbor
étolaj
Az olajon megfuttatjuk a karikára vágott póréhagymát, majd rádobjuk a csirkemell csíkokat. Fehéredésig pároljuk. Fűszerezzük sóval, borssal, felöntjük az 1 dl fehérborral, majd hozzáadjuk a zsályaleveleket. Összeforraljuk a tejszínnel és már tálalható is.
Bármilyen tésztával (itt orsótészta), vagy rizzsel kínálhatjuk. A tetejét petrezselyemmel és zsályával, paradicsomkarikával díszítjük.
A csirkemell filéket kicsit kiklopfoljuk, beszórjuk a grillporral, majd tepsibe terítjük. Rátesszük a barack szeleteket és a lereszelt sajttal megszórjuk. Lefedjük sztaniolfóliával...
Elkészítési idő: 40Szalonnát felkockázom és zsirjára sütöm, rá teszem a az apró kockára vágott vöröshagymát és addig piritom míg egy kis szint kap. Hozzáadom a zúzott fokhagymát és a húst. Addig pir...
Elkészítési idő:A zöldbabot puhára főzzük ételízesítős vízben. Az apróra vágott vöröshagymát kevés zsírban megdinszteljük. Rátesszük a darált húst, fűszerezzük sóval, borssal, ételízesítővel és...
Elkészítési idő: