menu

Családireceptkönyv.hu

TÖLTÖTT GOMBA


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


• csiperke gomba, vöröshagyma
• kevés olaj
• sajt
• füstölt sonka
• kaliforniai paprika
• 2 tojás
só, bors ízlés szerint

Elkészítés:


A gombát meghámozzuk, a szárát kivágjuk. A sajtot (tetszőleges fajta, kit mit szeret, én trappista sajtot használtam) lereszeljük, a hagymát, a sonkát és a paprikát nagyon apró kockákra vágjuk.
Kevés zsíradékon megpároljuk a vöröshagymát, rádobjuk a paprikát, a gomba szárakat és fedő alatt puhára főzzük. Majd hozzáadjuk az apróra vágott sonkát és a felvert tojással összekeverjük. Sózzuk, borsozzuk. Az előkészített gombákra ráhalmozzuk a tölteléket, majd gazdagon megszórjuk reszelt sajttal. Sütőpapíros tepsiben 20-25 perc alatt, 180 fokon szép pirosra sütjük.

TÖLTÖTT GOMBA

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Márti
Batáta kenőke
Batáta kenőke

A batátát héjában megfőzzük, mikor kihűlt, a héját lehúzzuk, és pürésítjük. Összekeverjük a puha vajjal, az apróra vágott lilahagymával, sózzuk és ízlés szerint fűszerezzük. Kenyér...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Andrea
Almás csirkemáj rozmaringos sült krumplival
Almás csirkemáj rozmaringos sült krumplival

A csirkemájat megtisztítjuk, majd feldaraboljuk. A hagymákat megtisztítjuk, és félbevágva vékonyra felszeleteljük. Az almákat megmossuk, félbevágjuk, magházukat kiemeljük, és vasta...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Andrea
Kukoricás burgonyafasírt
Kukoricás burgonyafasírt

A hozzávalókat elkeverjük, a masszából kb. 1 cm vastag, tenyérnyi lepényeket formázunk. Kevés olajon mindkét oldalukat aranybarnára pirítjuk. Fogyaszthatjuk önmagában, tejföllel, v...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Andrea
Töltött burgonya csónakok
Töltött burgonya csónakok

A burgonyát héjában megfőzzük, lehűtjük. A héját levesszük, a krumplikat kettévágjuk hosszában. A belsejét kivájjuk, összetörjük, majd félretesszük. A hagymát felaprítjuk, olajon...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk