1 csomag papapiskóta (update)
250g mascarpone
2 tojás
3 ek. édesítő por
cukrozatlan kakaópor
egy pohár jó erős fekete kávé
vanília és amaretto aroma (elhagyható).
2 tojás sárgáját 3 ek. édesítőporral fehéredésig habosra keverünk, hozzáadjuk a vaníliaaromát, majd a mascarponét. Tovább keverjük. A 2 tojás fehérjét keményre felverjük és óvatosan a krémhez adjuk.
1 adag feketekávéhoz adunk 1 kevés amaretto likőrt, s ezzel meglocsoljuk a tálba lerakott piskótákat (jó alaposan, mert ez az update piskóta jóval keményebb, mint a hagyományos babapiskóta).
Majd jön a krém. Megszórjuk kakaóporral és folytatjuk a piskóta, krém, kakaópor sort.
A müzli hozzávalóit mérjük ki, majd tegyük egy mély tálba. A diót kissé aprítsuk fel egy konyhakés segítségével. Egy kerámia, vagy teflon serpenyőt tegyünk fel a tűzhelyre és kez...
Elkészítési idő:Hagyományos palacsinta ízű palacsinta : Autoimmun betegeknek is !! Ez a palacsinta jobban hasonlít a hagyományos palacsinta ízhez ,annyi változtatás van az előzőhöz, ho...
Elkészítési idő:40 g zabpelyhet kétszeres mennyiségű vízzel 2 percre mikróba tettem, kis édesítőt, vaníliás fehérjeport és fagyasztott meggyet (100 g) tettem bele. Egy keverés után a forró kása fe...
Elkészítési idő:A húst sózzuk, borsozzuk, kevés vajon mindkét oldalát pirosra sütjük, félretesszük. A visszamaradt zsiradékon megsütjük az apróra vágott hagymát, hozzáadjuk a szele...
Elkészítési idő: