Hájában főtt burgonya.
A krumplit héjában megfőzöm, meghámozom és hagyom teljesen kihűlni. Nagyobb lyukú reszelőn lereszelem. Egy tepsit vagy jénait kizsírozok, és belerakom a reszelt krumplit úgy, hogy közben sózom. Mivel nem kevergetem sokat, ezért fontos, hogy mindenhová egyenletesen jusson a só. Vaj darabokat teszek rá és ropogósra sütöm.
Megjegyzés: lehet són kívül még más fűszerrel is fűszerezni, sőt az olajban pirított hagymával is együtt sütni, de csak sóval a krumpli természetesen finom íze érezhető.
1. A felaprított zöldségeket bő forró olajban aranybarnára sütjük adagonként, hogy egyszerre ne legyen túl sok az edényben, majd papírtörlőre szedjük és leitatjuk a felesleges olaj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megtisztított sárgarépát sajtreszelőn lereszelem, majd olívaolajon elkezdem pirítani. Hozzáadom a zúzott fokhagymát, a szójaszószt, megszórom borssal és őrölt köménnyel. Ha a rép...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű1. Preheat the oven to 200°C, fan 180°C, gas 6. Chop any fronds off the fennel bulbs and set aside for garnish. Slice each fennel bulb into six wedges lengthways, leaving the core...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyából, tejből és vajból hagyományos módon krumplipürét készítünk. A cheddar sajtot lereszeljük és még forrón a krumplipüréhez keverjük. A baconszeleteket megsütjük, kisebb...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű