Hájában főtt burgonya.
A krumplit héjában megfőzöm, meghámozom és hagyom teljesen kihűlni. Nagyobb lyukú reszelőn lereszelem. Egy tepsit vagy jénait kizsírozok, és belerakom a reszelt krumplit úgy, hogy közben sózom. Mivel nem kevergetem sokat, ezért fontos, hogy mindenhová egyenletesen jusson a só. Vaj darabokat teszek rá és ropogósra sütöm.
Megjegyzés: lehet són kívül még más fűszerrel is fűszerezni, sőt az olajban pirított hagymával is együtt sütni, de csak sóval a krumpli természetesen finom íze érezhető.
a krumplit megpucoljuk, megmossuk és kockára vágjuk. Sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük és összetörjük. Kicsit hűlni hagyjuk, majd puha masszává dolgozzuk a felvert tojással, o...
Elkészítési idő:1. A megtisztított karfiolt egészben megfőzzük. 2. A joghurthoz keverjük a curry-t, a zúzott fokhagymát, a sót, borsot, a citrom levét, a fűszerpaprikát és az olajat. 3. Egy kere...
Elkészítési idő:--A káposztát legyaluljuk. --A hagymát félbe, majd szeletekre vágjuk. --A cukrot olajon karamellizáljuk, hogy aranybarna legyen. --Hozzáadjuk a hagymát, és megpirítjuk. --...
Elkészítési idő: 20