Sózd be a gombát. Egy serpenyőben keverj össze pici vizet/zöldséglevest szójaszósszal, vörösborecettel, fokhagymaporral, kakukkfűvel és felszeletelt vöröshagymával. Fedő alatt párold össze!
Burgonyapüré:
Főtt burgonya, só, növényi tej összemixelve.
Zöldség Gravy:
Bármilyen fagyasztott zöldséget vízzel vagy zöldséglevessel párolj össze.
1 ek kukoricakemenyitőt keverj össze 1 pohár növényi tejjel, 2 ek mustárral, 1 ek juharsziruppal vagy mézzel és pici zöldfűszerrel.
1/4 pohár nemes elesztőpehely is mehet bele, ha van.
Öntsd hozzá a zöldségekhez és forrald össze, míg besűrűsödik.
ELKÉSZÍTÉS A tojásokat szétválasztjuk. A sárgájákat egy tálba tesszük, és folyamatos keverés mellett az 1 dl olajat lassan, szinte cseppenként adagolva hozzáadjuk. Ha kissé...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA vajat felforrósítjuk, belekeverjük a lisztet, és nagyon lassú tűzön pirítjuk. Amikor habzik, hozzáadjuk a felforrósított tejet, és gyorsan elkeverjük. 2 percig forraljuk. Amikor...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy lábasba tesszük a fentieket és habverővel addig kevergetjük,mig teljesen sima nem lesz. Már használhatjuk is.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA megtisztított és felszeletelt gombát a vajon 1-2 percig pirítjuk, majd leszűrjük, lecsepegtetjük, és összekeverjük a citromlével. Ezután megsózzuk, megborsozzuk. A zsiradékot vi...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű