menu

Családireceptkönyv.hu

Gomba Steak:Fejedelmi vacsora: burgonya


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Sózd be a gombát. Egy serpenyőben keverj össze pici vizet/zöldséglevest szójaszósszal, vörösborecettel, fokhagymaporral, kakukkfűvel és felszeletelt vöröshagymával. Fedő alatt párold össze!

Burgonyapüré:

Főtt burgonya, só, növényi tej összemixelve.

Zöldség Gravy:

Bármilyen fagyasztott zöldséget vízzel vagy zöldséglevessel párolj össze.

1 ek kukoricakemenyitőt keverj össze 1 pohár növényi tejjel, 2 ek mustárral, 1 ek juharsziruppal vagy mézzel és pici zöldfűszerrel.

1/4 pohár nemes elesztőpehely is mehet bele, ha van.

Öntsd hozzá a zöldségekhez és forrald össze, míg besűrűsödik.

Gomba Steak:Fejedelmi vacsora:  burgonya

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Hidegtálak, Mártások,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Bertalan
Sajtszósz
Sajtszósz

Egy lábasba tesszük a fentieket és habverővel addig kevergetjük,mig teljesen sima nem lesz. Már használhatjuk is.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Áfonyaszósz
Áfonyaszósz

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Hollandi mártás
Hollandi mártás

2 ek vajat megolvasztunk, és hozzáadjuk a lisztet. Állandó kevergetés mellett 1 percig pirítjuk. Felengedjük a tejjel, majd megsózzuk, megborsozzuk. További 4 percig főzzük állandó...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres
SAJTMÁRTÁS
SAJTMÁRTÁS

A vaj kétharmadát egy lábosban olvasszuk meg. Amikor már nem habzik, adjuk hozzá a lisztet, és alacsony láng felett, folyamatos kevergetés mellett fehérítsük 1-2 percig. Apránként...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk