személyenként
3 dl alaplé
1 natúr camping sajt (125 g)
só
őrölt bors
frissen reszelt szerecsendió
a tálaláshoz:
1 szelet kenyér
1 gerezd fokhagyma
Az alapléhez adjuk a sajtot, és felforraljuk vele. Ha szükséges sózzuk, borsozzuk és megszórjuk a szerecsendióval ízesítjük.
A kenyeret bedörzsöljük a fokhagymával, kisebb kockákra vágjuk, és sütőben vagy tapadásmentes edényben megpirítjuk. A levest forrón, a kenyérkockákkal tálaljuk.
1. Párolj puhára személyenként 15 dkg zöldborsót, ha lehet csirkeaprólékkal együtt, egy kevés petrezselymes zsíron. 2. Csinálj hozzá híg, piros, kissé paprikás rántást, és enge...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű-vegyes zöldséget, gombát, zöldborsót kockára vágni, -hagymát apróra, olajban megfuttatni, rá a zöldséget, gombát, átpirítani, -bele a kockára vágott sertéshúst, zöldborsót, az...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA megmosott, meghámozott és feldarabolt almát a szilvával együtt cukros, fűszeres vízben feltesszük főni addig, amíg a gyümölcsök meg nem puhulnak. Közben a tejfölből és a lisztből...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: NehézAz apróra vágott hagymát üvegesre pároljuk a zsíron, rádobjuk a kockázott zöldségeket (kivéve karfiol) és pár percig dinszteljük. Sózzuk, öntünk rá egy kevés vizet és felforraljuk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű