3 kg uborka
3 kg paprika
3 kg káposzta
1,5 kg hagyma
1 l 10% os ecet
1 kg cukor
1 marék só
1 kk. borkénpor
Mindent össze keveri hagyni egy napig állni többször megkevergetni, majd üvegekbe rakni
Az üvegbe 5-10 szem bors 2 babérlevél kapor 1 ág mustármag 1 kiskanál koriandermag 1/3 kiskanál
Elkészítési idő:vizet, cukrot és ecetet ízlés szerint összekavarunk, mintha uborkára készülne lé, majd beletesszük a szemes borsot, babérlevelet felforraljuk bele teszünk apránként félbe vágott pa...
Elkészítési idő:Mossuk meg, majd tisztítsuk meg a zöldségeket és vágjuk karikára, vagy nagyobb kockákra mindet. A következőképpen tegyük a befőttesüvegbe: egy sor paradicsom, rá egy sor fokhagyma,...
Elkészítési idő: