Családireceptkönyv.hu

Csirkemáj édes-savanyú mártásban


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


50 dkg máj
1 üveg édes-savanyú mártás
bors,fokhagymapor,szárnyas grill fűszkev.bőven,majoránna

Elkészítés:


Tisztított májat nagyobb darabokra vágjuk,jól lecsöpögtetjük,kevés olajon kicsit pároljuk,fűszerezzük,ráöntjük a mártást rövid ideig összefőzzük,aztán sózzuk ,FINOM :: Másféle mártással is finom lehet

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Csirkenyársak (satay) mogyorószósszal
Csirkenyársak (satay) mogyorószósszal

sütőt előmelegítem 180C-ra. A bambusznyársakat 30 percre hideg vízbe áztatom (erre azért van szükség, mert különben a forró sütőben megégne. De ha nincs időm akkor a nyársak végét...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Dorottya
Csirkepaprikás
Csirkepaprikás

A szalonna csíkokat kevés zsiradék hozzáadásával szép ropogósra sütjük. A megsült szalonna darabokat kivesszük az edényből. A kisülő zsírra rátesszük a sózott borsozott csirked...

Elkészítési idő: fél óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Réffy
Mustáros husi
Mustáros husi

Vékonyabb csíkra vagy kockára vágjuk a húst (inas részeket leszedjük) Egy edényben ráöntjük az olajat, beleőröljük vagy rászórtuk a borsot, és hozzáadjuk a mustárt. Átkeverjük az...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hajni
Marinált csirkemell
Marinált csirkemell

A csirkemellet kifilézzük, kis darabokra vágjuk. A marinálószószt a hozzávalókkal elkészítjük, beletesszük a melldarabokat, kb. 20-25 percig, közben többször átforgatjuk. Ezután ki...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk