500 g csirkemáj,
350 g gomba,
400 g bacon,
250 ml fehérbor,
1 db hagyma,
só,
bors,
100 g vaj.
A hagymát,gombát,szalonnát,májat össze daraboljuk ,Szalonnát kisütjük,kiszedjük,a vissza maradt zsíron a hagymát megpároljuk,rátesszük a gombát,sót,borsot,fokhagymát,puhára pároljuk.aztán mehet rá a máj,majoránna,fehérbor,pár percig pirítjuk,ha puha hozzáadjuk a sült szalonnát,ha kell még ízesítjük .
1. A krumplit meghámoztam, karikára vágtam, sós vízben 8-10 percig főztem. 2. A hagymát megtisztítottam, karikára vágtam, a paradicsomot megmostam, karikára vágtam. 3. A sz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűGyoza tészta: 1.Olyan tésztát gyúrjunk a hozzávalókból, hogy az ne legyen ragacsos, s az állaga olyan puha legyen, mint a fülcimpa. 2.Takarjuk le a tésztát nedves konyharuhával...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst, a burgonyát egyforma kockára, a zöldségféléket karikára vágjuk. A felmelegített zsiradékon megdinszteljük a megtisztított, apró darabokra vágott hagymát, a köményt, majd...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zöldségeket mossuk meg és szeleteljük fel őket. A padlizsánt sózzuk le, és hagyjuk, hogy kieressze a kesernyés levét. Ez kb. 10 perc, utána mossuk le és papírtörlővel törölgessük...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű