Családireceptkönyv.hu

Csőben sült zöldségek


Írta:

Elk. idő: 1-1,5 óra
Adag: 2-3
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


- 2 közepes méretű cukkíni
- 2 közepes méretű padlizsán
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 2 nagyobb paradicsom
- 2 nagyobb édes burgonya
- 1 nagyobb sima burgonya
- 1-2 db nagyobb répa

Elkészítés:


A zöldségeket megmosom, majd felszeletelem. Sütőpapíros tepsit kicsit kiolajozok, majd szépen elkezdem őket egymás elé sorban felhalmozni több sorba. A tetejére grill zöldség fűszerkeveréket és reszelt sajtot szórok.
Letakarom fóliával, majd mehet a sütőbe 180 fokra 45 percre, majd fóliát le és még vissza 15 percre, hogy kicsit megpiruljon a teteje.

Trükkök, tippek, praktikák:


Az a jó ebben, hogy sokféle zöldséggel meglehet csinálni és minden a fantáziára van bízva. És tökéletes akár köretnek is.

Csőben sült zöldségek

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egytálételek, Gluténmentes, Köretek, Saláták / Hidegtálak, Vegetáriánus,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Ibolya
Spenót rolád friss sajttal
Spenót rolád friss sajttal

Spenót rolád friss sajttal,vörösboros eper öntettel A spenót leveleket alaposan megmosom, majd a leveleken maradt víz cseppekkel megpárolom, ez csak néhány perc, közben a tojáso...

Elkészítési idő: 45 perc
Nehézség: Közepes
share
Avatar Fokhagymás sült répa
Fokhagymás sült répa

A sárgarépát pucold meg, majd alaposan mosd meg. Ha vastag, hosszában vágd kettő-négy részre. Az olívaolajat keverd össze sóval, borssal, zúzott fokhagymával. Rakd a répákat sütőpa...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Cukkínis finomság
Cukkínis finomság

A bacont felszeleteljük és egy kevés olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a megtisztított és felkockázott zöldségeket is. Pár percig pirítjuk, nem kell teljesen átsüljenek. Közben a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anita
Édes-savanyú padlizsán
Édes-savanyú padlizsán

1. A padlizsánokat megmostam, levágtam a két végét és felkockáztam, besózva félre tettem. 2. Megmostam, meghámoztam és felaprítottam a répát, hagymát. 3. A padlizsánkockákat leöb...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk