Csirkecomb-v. mell
csusza tészta
hagyma,só,bors,fokhagymapor,szárnyas grill fűsz. főzőtejszín
túró,kukorica
Húst apróra vágom,kisebb fej hagymát is,azt olajon lepárolom ,hozzá adom a húst,kevés vizet,fűszereket,ha megpuhult kukoricát,főzőtejszínt ízlés szerint,a kifőzött tésztával össze keverem,ha kell utána ízesítem . Eső készítéskor eddig jutottam el,így is finom volt,de lehet sütőbe tenni apró szalonna darabokat tenni rá meg reszelt sajtot így össze sütni .
-A hagymát, a gombát és a fokhagymát megpucoljuk -A csirkecombot sózzuk ,borsozzuk ,forró olajon körbe pirítjuk -Hozzáadjuk a szeletekre vágott gombát ,kissé megpirulni hagyjuk...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: Közepes-A húst felszeleteljük, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk. -- A tojást felverjük a tejjel és a mustárral. A húsra egyik felébe teszünk egy szelet trappista sajtot, majd befedjük...
Elkészítési idő: 30 Nehézség: KönnyűA tarhonyához a vizet felforraljuk. A hagymát nagyon apróra összevágjuk, majd egy serpenyőben az olajon megfuttatjuk a hagymát és a tarhonyát. A tűzről levéve megszórjuk a pirospap...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűNégy darab, átlagos méretekkel rendelkező csirkemellfilét felvágunk háromszor két centis, szabályos téglatestekre. Megforgatjuk őket 3 evőkanál lisztben. Egy kiváló teflonbevonatt...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: Könnyű