Csirkecomb-v. mell
csusza tészta
hagyma,só,bors,fokhagymapor,szárnyas grill fűsz. főzőtejszín
túró,kukorica
Húst apróra vágom,kisebb fej hagymát is,azt olajon lepárolom ,hozzá adom a húst,kevés vizet,fűszereket,ha megpuhult kukoricát,főzőtejszínt ízlés szerint,a kifőzött tésztával össze keverem,ha kell utána ízesítem . Eső készítéskor eddig jutottam el,így is finom volt,de lehet sütőbe tenni apró szalonna darabokat tenni rá meg reszelt sajtot így össze sütni .
A húst megmossuk, és megtisztítjuk. A töltelékhez a kenyeret vízbe áztatjuk. A petrezselyemzöldet apróra vágjuk. A hagymát apróra vágjuk, és a fokhagymával (amit fo...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Könnyű1. A csirkemellet felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, majd paprikás lisztbe forgatjuk. 2. Serpenyőben felhevített olajon kicsit megsütjük. 3. Egy tűzálló tál aljára rakjuk s...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA combokat kettőbe vágjuk, és alaposan sózzuk, borsozzuk. Egy nagyobb tepsibe tesszük, és 180°-ra előmelegített sütőben hőlégkeveréssel elkezdjük sütni, egyszer-egyszer megforgatj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: A csirkemellet kisebb szeletekre, csíkokra vágjuk, sózzuk. Egy tálba beletesszük a bundázáshoz valókat (liszt, só, tojás, olaj, sütőpor), és a vízzel felöntve sűrű m...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű