ozzávalók:
10. ek cukor
3 tojás kemény habja
25 dkg fodros tészta
4 dl joghurt
2 dl tejföl
2 cs. vaníliás cukor
10 dkg mazsola
1/2 liter tej
3 db tojás sárgája
1 citrom reszelt héja
30×20 cm-es tepsibe beleszórjuk a száraz tésztát (nem kell semmi zsiradék alá és nem is kell megfőzni) A tojás sárgákat a cukorral jó habosra kikeverjük, majd hozzáadjuk a citrom héjat, levet, vaníliás cukort, mazsolát, tejet, a kefirt és a tejfölt. A végén beleforgatjuk a kemény tojáshabot.mazsolát nem tettem bele .
A masszát a tészta tetejére öntjük és 180 fokos sütőben készre sütjük. 3/4 órát sütöttem maxon,mikor a teteje kicsit bebőrösödött papírral letakartam ne égjen meg,
Az élesztőt a langyos, cukrozott tejbe morzsoljuk, és hagyjuk felfutni. Közben egy tálban a lisztet, a puha margarint és a tojássárgát elmorzsoljuk. Ha az élesztő felfutott, hozzá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szárazanyagot elkevertem majd hozzáadtam a reszelt almát. Utána a Loprofinos vizet és a rizstejet az olajjal elkeverve. Kikevertem. Ezt egy sütőpapíros formába öntöttem, és 18...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA banánokat villával jól nyomjuk össze egy nagy tálban. Keverjük hozzá a tojást, a joghurtot, a vaníliás cukrot, a cukrot és a fahéjat. Egy másik tálban keverjük össze a lisztet, a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű