5 l tej,
10 % os ecet
esetleg ízlés szerinti fűszerek
5l Tej (3.5 %) - os a tejett egy nagyobb fazékban felteszem főni, amikor már fel főtt lehuzom a tüzről és 15-20 percet hagyom hűlni ezután teszek bele 4-5 evőkanál 10%os ecetet és lasan kavargatom ha még nem válna el a Tej a savótól akkor még 1 kanál ecetett lehet tenni bele ha szépen ösze állt akkor veszek egy nagyobb szűrőt ki bélelem egy nagy gézlapal(textilpelenkával) le szűrőm és össze csavarom a textil adig csavarom amig már nem jönn lé ? ezután ugy ahogy van hűtőbe teszük 1 északára és másnap csomagoljuk ki és fogyaszuk , ízlés szerint fűszerezhető: kömény mag, snidling, chili
A burgonyát sós vízben megfőzzük, kihűtjük, felkarikázzuk. A kétféle hagymát felszeleteljük, és kevés olívaolajon dinsztelni kezdjük. Fűszerezzük, hozzáadjuk a szalámit. Amikor fél...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz asztalra terítünk egy tepsi méretű műanyag fóliát, a tetejére helyezzük a sajtkrémet. Egy másik fóliával befedjük, és nyújtófával négyzet alakra, kb. 6 mm vastagra nyújtjuk. A f...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű