menu

Családireceptkönyv.hu

Sertésmáj gombával


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1/2 kg sertésmáj, 1/2 kg gomba, egy nagyobb fej hagyma,só bors,majoránna,fokhagyma,tárkony,és ízlés szerinti fűszer pl. magyaros

Elkészítés:


Előzőnap a májat nem túl vékony csíkokra vágom,fokhagymás tejben áztatom ,a gombát szintén nagyobb szeletekre vágom,hagymát felaprítom,zsírom megpárolom-gombát hozzáadom,fűszerezem só,bors,bőven majoránna,fokhagyma,és kevés tárkony,puhára párolom,ezt meglehet csinálni és másnap csak a lecsöpögtetett májat rátenni és megpuhítani,több szaftot hagyni rajta kicsit tocsogós legyen ,a máj ne legyen száraz . Nagyon finom

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Detty
Fasírt másképpen
Fasírt másképpen

A bacon kivételével a hozzávalókat összedolgozzuk. Fasírtot formázunk és a félbevágott baconnel körbetekerjük. Sütő papírral bélelt tepsibe tesszük , és 180 fokon légkeverős süt...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anna
Rakott káposzta
Rakott káposzta

A 3 ujjnyi füstölt szalonnát 5 mm-es csíkokra vágjuk, zsírját kisütjük, kb. háromnegyednyire készre sütjük, a szalonnákat kiszedjük, félrerakjuk. Közben a savanyú káposztát kics...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Comb - Nádi betyár pecsenye - OK
Comb - Nádi betyár pecsenye - OK

1. A hússzeleteket kiverjük. 2. A darált húst ízlés szerint fűszerezzük, majd ráhalmozzuk a hússzeletekre úgy, hogy a szélek szabadon maradjanak. 3. A töltelékre szeletelt...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hajni
Rakott karfiol
Rakott karfiol

A karfiolt jól megmossuk, forró vízben nagyon rövid ideig főzzük. Vigyázzunk, kemény maradjon, nehogy elpuhuljon! Leszűrjük, kicsit hűlni hagyjuk. Töltelék: A hagymát kevés zsí...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk