1/2 kg sertésmáj, 1/2 kg gomba, egy nagyobb fej hagyma,só bors,majoránna,fokhagyma,tárkony,és ízlés szerinti fűszer pl. magyaros
Előzőnap a májat nem túl vékony csíkokra vágom,fokhagymás tejben áztatom ,a gombát szintén nagyobb szeletekre vágom,hagymát felaprítom,zsírom megpárolom-gombát hozzáadom,fűszerezem só,bors,bőven majoránna,fokhagyma,és kevés tárkony,puhára párolom,ezt meglehet csinálni és másnap csak a lecsöpögtetett májat rátenni és megpuhítani,több szaftot hagyni rajta kicsit tocsogós legyen ,a máj ne legyen száraz . Nagyon finom
1. A húst ujjnyi vastag szeletekre vágjuk, nem túl vékonyra kiverjük. 2. A szeletek szélét 1 cm-re bevagdossuk, hogy sütéskor ne ugorjanak össze, aztán gyengén besózzuk, borsoz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A felszeletelt karajt kicsit kiverjük és sóval őrölt borssal ízesítjük, kicsit hagyjuk állni. 2. Közben az olajon megdinsztelem a hagymát és a gombát, sóval, őrölt borssal í...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A babot a csülökkel megfőzöm majdnem puhára. 2. A nem túl savanyú hordós káposztát is előfőzöm, a végén teszek bele egy kis kész lecsót, besűrítem fokhagymás rántással....
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. A hússzeleteket klopfolás után besózom és állni hagyom 5-10 percig, majd a lisztbe beleforgatom és olajban kisütöm. 2. Kiszedem és az olajban a felkockázott vöröshagymát meg...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz