1/2 kg sertésmáj, 1/2 kg gomba, egy nagyobb fej hagyma,só bors,majoránna,fokhagyma,tárkony,és ízlés szerinti fűszer pl. magyaros
Előzőnap a májat nem túl vékony csíkokra vágom,fokhagymás tejben áztatom ,a gombát szintén nagyobb szeletekre vágom,hagymát felaprítom,zsírom megpárolom-gombát hozzáadom,fűszerezem só,bors,bőven majoránna,fokhagyma,és kevés tárkony,puhára párolom,ezt meglehet csinálni és másnap csak a lecsöpögtetett májat rátenni és megpuhítani,több szaftot hagyni rajta kicsit tocsogós legyen ,a máj ne legyen száraz . Nagyon finom
Melegítsd be a sütőt 180 fokra. Ha van légkeverésed, kapcsold be azt is. A rozmaringos karaj előkészítéséhez pucold meg a répákat és vágd hosszában ketté a fokhagymafejeket. Ha sz...
Elkészítési idő: 105 perc Nehézség: NehézA hagymát felaprítjuk, egy lábosban kevés olajon megdinszteljük, és egy kicsit megsózzuk, hogy kidobja a levét. Lehúzzuk a tűzről, és meghintjük pirospaprikával. A húst kockákra v...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: Közepes1. A hagymát megtisztítjuk, és finomra vágjuk. 2. Az olajat egy serpenyőben kissé megforrósítjuk, a hagymát beleszórjuk, és kevergetve, kis lángon 4-5 perc alatt megfonnyasztju...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA hagymát tisztítsd meg, vágd apróra, és kevés olajban párold üvegesre. Keverd a darált húshoz. Dolgozd hozzá a reszelt sajtot, majd ízlés szerint sózd, borsozd. Formázz a masszábó...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű