mindenkinek
Fokhagymás-csípős sertéstarja.
Hozzávalók:
10 szép szelet tarja,
8-9 gerezd fokhagyma reszelve,
1 ek. steak bors,
1 ek. flekken fűszerkeverék,
1 tk. őrölt chili,
só,
étolaj.
A tarjaszeleteket egy kicsit kiklopfoljuk, az inas részeket bevagdossuk. a hússzeleteket bedörzsöljük sóval, borssal, flkekken fűszerrel, chilivel, és a fokhagymával. Öntünk rá egy kevés olajat, letakarjuk és egy éjszakára a pácban hagyjuk. Reggel egy tepsit olajjal megkenünk és belehelyezzük a hússzeleteket,/én fóliával letakartam/ ráöntjük a fűszeres olajat. Lassú tűzön finom porhanyósra sütjük. Petrezselymes burgonya készült hozzá.
Jó étvágyat kívánok!
A húst feldaraboljuk és 1 fej fokhagymával (egyben, pucolás nélkül), sóval és szemes borssal ízesített vízben megfőzzük. A kechupot, az őrölt borsot, a mézet, 4 gerezd préselt f...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy nagyobb serpenyőben kiizzasztjuk a csíkokra vágott szalonnát. Kiszedjük, félretesszük. A zsírján kissé lepirítjuk a csíkokra vágott sertés szüzet. Közepesre visszavesszük a lán...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A vöröshagymát megdinsztelem, majd ráteszem a húst és fehéredésig pirítom. 2. Ekkor felöntöm a paradicsommal és hozzáteszem a chilis alapot, a gombát, sóval, oreganóval, őrö...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA főtt disznómájat megdaráljuk, megmérjük, összevágjuk feleannyi apróra vágott tokaszalonnával, ugyanannyi megdarált hússal és három-négy tejbe áztatott, átpasszírozott zsemlével,...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű