1,3 kg csirkecomb,
3 dl tejföl,
1 db citrom,
4 gerezd fokhagyma,
zöldpetrezselyem ízlés szerint,
fél kiskanál oregánó,
2 evőkanál olaj,
őrölt fekete bors,
fél kiskanál só.
Mossuk meg a citromot, majd töröljük szárazra és reszeljük le a héját, . Mossuk meg a zöldpetrezselymet, majd vágjuk apróra. A fokhagymát tisztítsuk meg és zúzzuk össze. A tejfölt tegyük egy tálba, adjuk hozzá az oregánót, a reszelt citrom héját és , a fokhagymát, az olajat, a sót és a borsot, vágott zöldséglevelet .majd keverjük össze.Mossuk meg a csirkecombot, ha szeretnénk a bőrét lehúzhatjuk,kicsit sózzuk meg a húst,öntsük rá a szószt hagyjuk állni pár órát majd sütőben süssük meg ,Fincsi nagyon !
A vöröshagymát egy evőkanálnyi olajon fedő alatt megpirítjuk, megforgatjuk rajta a feldarabolt csirkét, majd 1 dl borban feloldott paradicsompürével felengedjük. Mellédobunk 2 gere...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A gombák szárát kivágjuk, a fejeket megsózzuk, borsozzuk és mikrósütőben 5’-ig sütjük. 2. A levet amit enged a töltelékhez tesszük. 3. A gombaszárát a hagymával, májjal...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézEgy közepes fej vöröshagymát apróra vágunk és kevés olajon elkezdjük pirítani. Hozzáadjuk az előre felkockázott csirkemellet, és fehéredésig pároljuk. Közben többször megkeverjük....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tartármártáshoz a hozzávalókat összekeverjük.A megpucolt és megmosott csirkecombokat sózzuk, majd beletesszük a tartárba, összeforgatjuk és egy éjszakára a hűtőbe tesszük. Másna...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű