1,3 kg csirkecomb,
3 dl tejföl,
1 db citrom,
4 gerezd fokhagyma,
zöldpetrezselyem ízlés szerint,
fél kiskanál oregánó,
2 evőkanál olaj,
őrölt fekete bors,
fél kiskanál só.
Mossuk meg a citromot, majd töröljük szárazra és reszeljük le a héját, . Mossuk meg a zöldpetrezselymet, majd vágjuk apróra. A fokhagymát tisztítsuk meg és zúzzuk össze. A tejfölt tegyük egy tálba, adjuk hozzá az oregánót, a reszelt citrom héját és , a fokhagymát, az olajat, a sót és a borsot, vágott zöldséglevelet .majd keverjük össze.Mossuk meg a csirkecombot, ha szeretnénk a bőrét lehúzhatjuk,kicsit sózzuk meg a húst,öntsük rá a szószt hagyjuk állni pár órát majd sütőben süssük meg ,Fincsi nagyon !
1. Kiszedjük a húst a szaftjából, apróra összevágjuk vagy megdaráljuk azt. 2. Ízlés szerint fűszerezhetjük borssal, borsikafűvel, vagy más egyéb fűszerekkel. A lev...
Elkészítési idő: 30 percElőre megfőzöm a rizst. Megdinsztelem a hagymát hozzáadom az apró kockákra darabolt húst, és mirelitet pici vízzel felöntöm fűszerezem és készre főzöm. Ezután jön a rétegezés...
Elkészítési idő:1. A hagymákat nagyon apróra felvágjuk és egy tálba tesszük. Hozzáadom a ledarált libamellet. A hentesnél a bőrével együtt ledarálva kérjük, különben túl száraz lesz a töltelék....
Elkészítési idő: