1 cup blanched almond flour (not almond meal)
¼ teaspoon celtic sea salt
¼ teaspoon baking soda
4 ounces 100% dark chocolate
7 dates (remove pits) (½-⅔ cup)
3 large eggs
½ cup coconut oil, melted
½ teaspoon vanilla stevia
In a food processor, pulse together almond flour, salt, and baking soda
Pulse in dark chocolate until texture of coarse sand
Pulse in dates until texture of coarse sand
Pulse in eggs, coconut oil, and stevia until mixture is smooth
Transfer mixture to a greased 8 x 8 inch baking dish
Mixture will be very thick, smooth with a spatula
Bake at 350° for 18-22 minutes
Cool for 2 hours
Serve
1. A tejből, kakaóból, porcukorból, vajból szirupot főzünk 2. A kekszet összetörjük 3. A diót összevágjuk apróra és a kekszhez öntjük, majd öntünk rá rumot, majd összekeverjük a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTöltelék előkészítése: Az almát meghámozzuk és kis kockákra vágjuk. A diót apróra vágjuk, a cukorral és fahéjjal összekeverjük. Tészta készítése: A vajat a cukorral és a vaníl...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: NehézA krémhez a pudingport felfőzzük a cukorral és a tejjel. A margarint kikeverjük a porcukorral, és hozzáadjuk a citrom levét is. Ha kihűlt a puding, összekeverjük a margarinos krémm...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű175 fokra előmelegítjük a sütőt. A hozzávalókat robotgéppel összekeverjük, kikent piteformába öntjük a masszát és rászórunk 30 dkg bármilyen gyümölcsöt. (akár vegyesen is.)
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű