2 pounds peaches, sliced
1¼ cups blanched almond flour (not almond meal)
⅛ teaspoon celtic sea salt
2 tablespoons butter or palm shortening
1 tablespoon maple syrup
½ teaspoon vanilla extract
Place peaches in an 8 x 8 inch baking dish
In a food processor, combine almond flour and salt
Pulse in butter, maple syrup, and vanilla
Sprinkle topping over fruit
Bake at 350° for 35-45 minutes
Remove from oven, then cool and serve
A tojást a cukorral és a sóval habosra keverem. Folyamatos keverés mellett a vajat és a tej felét, a sütőport, lisztet simára keverjük. Maradék tejjel higítjuk. Fél órát pihentet...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű1. A tojásfehérjét a cukorral kemény habbá verem, majd hozzákeverem a sütőporos lisztet. 2. Margarinozott/lisztezett tepsibe egyengetem, és 180 fokos légkeveréses sütőben kb. 1...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehézvajat és a lisztet hidegen elmorzsoltam, majd hozzáadtam a porcukrot, sót és a vanília kivonatot. Két rudat sodortam belőle és hűtőbe raktam (minimum 1 órára). A hűtőből kivéve...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. liszt + porcukor + m. fűszerkeverék + szódabikarbóna --> összekeverjük 2. enyhén olvasztott margarin + méz + tojás 3. villával átkavarjuk (kb. 1 perc) 4. kézzel tésztát...
Elkészítési idő: kb. 3-4 óra Nehézség: Könnyű