4 csirkemellfilé
1/4 teáskanál só
1/4 teáskanál őrölt bors
1 evőkanál olívaolaj
1 csésze csirkehús leves
1 evőkanál citromlé
1/4 csésze apróra vágott hagyma
1 evőkanál apróra vágott koriander
1/2 teáskanál pirospaprika
3 evőkanál tejszín
2 evőkanál sótlan vaj
Melegítsd elő a sütőt 190 fokra.
Sózd és borsozd meg a csirkemelleket.
Egy serpenyőben az olívaolajon süsd elő és pirítsd 6-7 percen át a csirkemelleket, majd tedd őket egy tányérra, és szorosan takard le fóliával.
A serpenyőt kicsit vedd le a tűzről, keverd össze benne a húslevest, a citromlét, a hagymát, a koriandert és a pirospaprikát.
Tedd vissza a serpenyőt a tűzre, kevergetés közben hagyd, hogy felforrjon. Körülbelül 10 percig forrald, majd add hozzá a vajat és a tejszínt, keverd addig, amíg a vaj szépen el nem olvad.
Helyezd a csirkét egy tepsibe, locsold meg a tejszínes-korianderes szósszal, majd a sütőben fedetlenül 5-10 percig süsd készre.
Magában is fogyaszthatod, de különösen finom, ha spárgát tálalsz hozzá.
Elkészítése A a csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, és a margarinnal kikent hőálló tálba fektetjük. A tejet a liszttel simára keverjük, hozzáadjuk a turmixolt ananászt vagy an...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMelegítsük fel a tészta főzővizet, majd főzzük ki a tasakon olvasható utasítások szerint. Eközben a kockákat 1 evőkanál olajban dolgozzuk el krémes pasztává egy evőkanál segítségév...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű(A füstölt sajt nem folyik meg annyira, jobban "megáll".) A vékonyan szeletelt, kicsit kiklopfolt húst réteslisztben megforgattam, hogy a kisülő zsiradékot kissé megfogja. Még m...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű