Családireceptkönyv.hu

Karácsony 🎄

2017 MÁR 02 Fenséges ízesítésű, omlós csirkecombok,


Írta:

Elk. idő: 45 perc alat
Adag: 6 főre
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


6 csirkecomb (alsó, felső tetszés szerint)
1 teáskanál pirospaprika
fél teáskanál só
fél teáskanál őrölt bors
3 evőkanál méz
1 teáskanál mustár
6 gerezd fokhagyma
100 g liszt
olaj

Elkészítés:


A sütőt melegítsd elő 200 fokra. A lisztet, paprikát, a sót és a borsot keverd össze. A húsokat forgasd bele a fűszeres keverékbe és tedd kiolajozott tepsibe. Keverd össze a mézet, a mustárt, 2 evőkanál olajat és a zúzott fokhagymát, öntsd rá a húsra. A tepsit fedd le alufóliával, tedd be a sütőbe és süsd 30 percig. Majd vedd le a fóliát és süsd tovább még nagyjából 15 pericg, hogy szépen megpiruljanak a csirkecombok.

2017 MÁR 02 Fenséges ízesítésű, omlós csirkecombok,

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Szárnyas Ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Csirkés doria
Csirkés doria

A barna rizst megmosom, megfőzöm, félreteszem. Közben egy serpenyőben az apró kockákra vágott csirkemellet sóval, borssal megsütöm. A bacont 1.5 cm csíkokra vágom, majd a gombáva...

Elkészítési idő: 40
Nehézség: Közepes
share
Szezámmagos csirkemell csíkok
Szezámmagos csirkemell csíkok

Vágd csíkokra a csirkemell filét. 2. Fűszerezd a csirkét sóval borssal, pirospaprikával és szerecsendióval. Utána forgasd át a húsokat, hogy mindenhol érje a fűszer. 3. Készítsd...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Imre
Resztelt csirkemáj
Resztelt csirkemáj

A hagymát négybe vágjuk, majd felszeleteljük, az olajban elkezdjük dinsztelni. Amikor félig (2-3 perc) megsült, hozzáadjuk a szeletelt paprikát. Sütjük vagy 3-4 percig, majd belete...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar A rántott hús készítés fortélyai (Sok év tapasztalat
A rántott hús készítés fortélyai (Sok év tapasztalat

A csirkemelleket felszeleteljük, átmossuk és két folpack között kiklopfoljuk, hogy a hús rostjai fellazuljanak. Esetleg nagyon enyhén a húsokat klopfolás után meg lehet sózni, ha v...

Elkészítési idő: 60 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk