6 csirkecomb (alsó, felső tetszés szerint)
1 teáskanál pirospaprika
fél teáskanál só
fél teáskanál őrölt bors
3 evőkanál méz
1 teáskanál mustár
6 gerezd fokhagyma
100 g liszt
olaj
A sütőt melegítsd elő 200 fokra. A lisztet, paprikát, a sót és a borsot keverd össze. A húsokat forgasd bele a fűszeres keverékbe és tedd kiolajozott tepsibe. Keverd össze a mézet, a mustárt, 2 evőkanál olajat és a zúzott fokhagymát, öntsd rá a húsra. A tepsit fedd le alufóliával, tedd be a sütőbe és süsd 30 percig. Majd vedd le a fóliát és süsd tovább még nagyjából 15 pericg, hogy szépen megpiruljanak a csirkecombok.
A szobahőmérsékletű vajat, a reszelt sajtot, a sót, az őrölt szerecsendiót és a petrezselyemzöldet alaposan összegyúrjuk. A fűszervajból egyenlő nagyságú hengereket formázunk, maj...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA csirkemelleket felszeleteljük, majd sózzuk, borsozzuk. A megtisztított burgonyát egy konyhai robotgép nagy lyukú reszelőjén lereszeljük. Hozzáadjuk a tojást, belereszeljük a fo...
Elkészítési idő: 90perc Nehézség: KönnyűElkeverjük a mustárt, a fokhagymát az olívaolajjal, kakukkfűvel sóval, borssal, majd félretesszük. A csirkemellet megmosom és szárazra törlöm, fél cm vastagságú szeletekre vágom....
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűElsőként elkészítjük a pácot. Egy kis edényben összekeverjük a sót, borsot, chilit és citromlevet, majd 1-2 órára beleforgatjuk a megmosott csirkecombokat. Összekeverjük a száraz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű