6 főtt tojás
fél vöröshagyma
3 evőkanál majonéz
2 evőkanál tejföl
1 teáskanál édes mustár
őrölt kömény
só, bors
A tojások sárgáját kikaparjuk, a fehérjét nagyobb darabokra vágjuk. A tojássárgáját villával összetörjük és a majonézt, a tejfölt, a mustárt, majd a fűszereket hozzákeverjük. A feldarabolt tojásfehérjét is belekeverjük, az apróra vágott hagymával együtt. Hűtőben pihentessük legalább 2 órán át, hogy összeérjenek az ízek, majd tálalhatjuk is.
A legjobb benne, hogy hamar összedobható és nagyon, nagyon finom!
Főzés, összekeverés
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztát (masni, orsó, fodros nagykocka, széles metélt) forrásban lévő sós vízben kifőzöm. Ha kész hideg vízzel leöblítem és lecsepegtetem. Nagy méretű lábasban olajat hevítek, m...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojásokat megfőzzük, villával összenyomjuk, a vajjal elkeverjük, hozzáadjuk az apróra vágott hagymát, a mustárt, sót, borsot adunk hozzá és jól összedolgozzuk, majd megszórjuk pe...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat kockára vágjuk és enyhén megsózzuk, olíva olajjal összekeverjük. Tálaláskor olívabogyóval és feta sajttal díszítjük.
Elkészítési idő: 10+30 perc Nehézség: Könnyű