6 főtt tojás
fél vöröshagyma
3 evőkanál majonéz
2 evőkanál tejföl
1 teáskanál édes mustár
őrölt kömény
só, bors
A tojások sárgáját kikaparjuk, a fehérjét nagyobb darabokra vágjuk. A tojássárgáját villával összetörjük és a majonézt, a tejfölt, a mustárt, majd a fűszereket hozzákeverjük. A feldarabolt tojásfehérjét is belekeverjük, az apróra vágott hagymával együtt. Hűtőben pihentessük legalább 2 órán át, hogy összeérjenek az ízek, majd tálalhatjuk is.
A legjobb benne, hogy hamar összedobható és nagyon, nagyon finom!
A nyers céklát lereszeljük a sárgarépával és a savanykás almával (egy közepes cékla, 2 nagyobb répa, egy alma). Ezt lehet édesen is készíteni egy kis mézzel, dióval, de lehet sülte...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűAz avokádót pépesítjük, ízesítjük sóval, citromlével, szétnyomott fokhagymával. A több zöldséget kockára vágjuk, és összekeverjük az avokádó krémmel. Minél színesebb, annál job
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA retket lereszeljük, a vöröshagymát kis kockákra fölvágjuk, a snidlinget apróra vágjuk. A retek kivételével az összes hozzávalót jól összekeverjük, ízesítjük. A felh...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű