15 dkg bacon szalonna
alufólia
Melegítsd be a sütőt 190 fokra.
2. Hajtogass harmonikaszerű ágyat alufóliából egy tepsiben.
3. Helyezd rá a baconöket, és vastagságtól függően 15-25 perc alatt süsd extra ropogó
A bacon sütése bár egyszerűnek hangzik, de ha igazán ropogós, tökéletes sült baconszalonnát szeretnénk, akkor már nem biztos, hogy egyszerű dolgunk van.Természetesen a bacon akár egy serpenyőben is megsüthető – és az eredmény persze finom lesz, de talán nem mindig ropogós, vagy a sokadik adag akár már kicsit fEgy tipp a tökéletesen ropogós bacon sütéséhez: Ha lehet, a legjobb minőségű bacont használd. ekete is. Füstölt legyen, semmiképp se főtt, és ha lehet ne legyen víztartalma. Sajnos amit ma Magyarországon ezen a néven árulnak, az alulról súrolja a szintet, de ha főtt bacont használsz az a víztartalmánál fogva garantáltan nem lesz igazán jó és ropogós sütve.
A zsemléket vízbe tesszük ázni. Egy tálba tesszük a darált húst, közepébe kis mélyedést készítünk. Beletesszük a tojásokat, az apróra vágott hagymát, ízlés szerint sót, borsot, ét...
Elkészítési idő: 1 óra 30 perc Nehézség: Könnyű1. A hússzeleteket megmossuk, megtöröljük és vékonyra kiverjük. 2. Mindkét oldalukat besózzuk, megborsozzuk és az egyik felüket vastagon megkenjük a mustárral. 3. A margari...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSzóljunk anyának...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA 4 fej vöröshagymát apróra felkockázzuk és olajban kicsi vízzel megpároljuk. Ha már puha, akkor a felét kivesszük a fazékból és egy kis edénybe tesszük. A maradékra rátesszük a fe...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű