Sertésmáj,Szósz : 1 nagy fej hagyma,fokhagyma,1 üveg sűrített paradicsom ,só,bors,bazsalikom,majoránna,kakukkfű,cukor, worcester szósz,víz
A májat vastagabb kb. 3 újjnyi széles darabokra vágom fokhagymás tejben áztatom egy éjszakát,szószhoz az apróra vágott hagymát kevés olajon megpárolom hozzá reszelem a fokhagymát felöntöm a sűrített paradicsommal ,a cukor kivételével a fűszereket hozzáadom,kevés vizet teszek hozzá ,a cukor a végén megy rá,majd alaposan összefőzöm . Májat lecsöpögtetem ,bors,fokhagymapor,majoránnával fűszerezem tűzálló tálba teszem,a szósszal bőven meglocsolom minden oldalát,alufóliával letakarva rövid ideig puhára párolom,aztán kicsit lesütöm ,a sült szósszal lével tálalom .Fincsi nagyon
A hozzávalókat feldaraboljuk. A húst befűszerezzük és 1-2 órára hűtőbe tesszük. -A krumplikat sózzuk, borsozzuk. Pálcikára szépen felfűzzük őket: hús, hagyma, kolbász, krumpli,...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA csülköt megmostam sóztam, borsóztam é szórtam rá egy kis fokhagymaport. A hagymát megpucoltam és először félbe majd negyedbe vágtam. Ez ment a tepsi aljába, erre helyeztem rá a c...
Elkészítési idő: 2,5 óra Nehézség: KönnyűA húst fölszeleteljük kb 3-4 szeletre .Mustárt, étolajat, sót, őrölt borsot összekeverjük, és bepácoljuk vele a hússzeleteket. Pár órán keresztül pácoljuk, d...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítjük a sörös-mézes pácot. Ehhez a mézet, mustárt, sört, paradicsompürét, olajat és reszelt fokhagymát összekeverjük, frissen őrölt feketeborssal fűszerezzük. A tarjaszeletek...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: Közepes