Családireceptkönyv.hu

HAGYMÁBA-BACONBA CSOMAGOLT FASIRTGOLYÓK


Írta:

Elk. idő: 1 óra
Adag: 6-8
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Pucold meg, és szeleteld fel a hagymát, mint ahogy a képen látható. Ehhez a recepthez a hagyma legkülső (legnagyobb) rétegeit használd fel.
Kockázz fel néhányat, a maradék hagymából és dobd egy tálba a darált hússal, petrezselyemmel, gombával, barna cukorral, fűszerekkel, és zsemlemorzsával. Ezután alaposan keverj össze mindent.
Készíts akkora húsgombócokat, amelyek szépen illeszkednek a két szelet hagyma közé.

Most jön az izgalmas rész! Takard be a hagymában lévő húsgombócokat szalonnával. Használj fogpiszkálót segítségül, hogy minden egyben maradjon a sütés során.
Rakd egy sütésálló tálcára (vagy a rács alá rakj egy tepsit, mert a zsiradék lecsöpög), és süsd 40 percen keresztül. ezután vedd ki a sütőből, és öntsd le őket barbecue-szósszal, majd tedd vissza a sütőbe, és süsd további 5 percen keresztül.

Elkészítés:


2 fej vöröshagyma
0.5kg darált marhahús
1/4 csésze hagyma, kockázva
1/4 csésze petrezselyem, apróra vágott
1/4 csésze gomba, apróra vágott
1 evőkanál. barna cukor
1 evőkanál fűszeres ketchup
1 tk. szója szósz
1 tk. Worcestershire szósz
1/4 csésze Panko zsemlemorzsa
1 csomag szalonna
1 üveg BBQ mártás

HAGYMÁBA-BACONBA CSOMAGOLT FASIRTGOLYÓK

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Klári
Csípős quesadilla
Csípős quesadilla

A zöldségeket apróra vágjuk, a kaliforniai paprika és a paradicsomok felét félretesszük. A fokhagymát és a lilahagymát olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a fél adag kaliforniai papr...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Mustáros-borsos sertésszelet
Mustáros-borsos sertésszelet

A húst szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, mindkét oldalukat megkenjük mustárral, és egymásra téve 1 órára a hűtőbe tesszük. Ha tehetjük, a pácolást végezzük el elő...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Tejszínes mustáros karaj
Tejszínes mustáros karaj

A húst felkockázzuk és átkenjük sóval, borssal, majd kevés olajban 4-5 percen át pirítjuk. Ezt követően felöntjük egy kevés vízzel és hagyjuk főni 15-20 percet. Majd átrakjuk egy h...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Írta: Zsuzsa
Burgonyás fasírt
Burgonyás fasírt

Aprító gépben összevágom a vöröshagymát és fokhagymát. Hozzákeverem a darált húshoz. Sózom, borsozom. A nyers burgonyát sajtreszelőn lereszelem, majd hozzáadom ezt is. A szikkadt...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk