- 60 dkg sertéstarja (csont nélküli)
- 2 ek ketchup
- 2 teáskanál dijoni mustár
- 3 ek napraforgó olaj
- 1 ek worcestershire-szósz
- fehérbors ízlés szerint
- 2 gerezd fokhagyma
- só ízlés szerint
1. A tarját kb másfél centis szeletekre vágjuk. A széleit több helyen bevagdossuk, hogy ne ugorjon össze sütés közben. Borsozzuk.
2. A ketchupot összekeverjük a worchestershire szósszal, mustárral és az olajjal. A hússzeleteket megforgatjuk benne, majd hűtőbe tesszük 1-2 éjszakára.
3. Felhevítünk egy kevés zsiradékot,besózzuk a húsokat, majd oldalanként 2-2 perc alatt elősütjük. Egy tepsibe tesszük, és 150 fokos sütőben 45 percig sütjük. Félidőben forgassuk meg!
4. A fokhagymát összenyomjuk, bekenjük vele a húsok tetejét. 5 percre visszadugjuk a sütőbe.
sütési hőfok: 150°C
sütési mód: alul-felül sütés
A húst vékony csíkokra vágjuk, alaposan sózzuk és borsozzuk. A hagymát felkockázzuk, forró olajon elkezdjük megdinsztelni, majd hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és a sertéshúst. Hozz...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: NehézA hússzeleteket kiklopfoljuk, sózzuk és bedörzsöljük az átnyomott fokhagymával. Tejet öntünk rá és legalább egy órára a hűtőbe tesszük. A pácolást előző nap is elvégezhetjük. Minél...
Elkészítési idő: 75 perc Nehézség: KönnyűA kuktába minden zöldséget belehelyezek tisztítás után, elég nagyobb darabokra vágni. Ráhelyezem a hússzeleteket, néhány tekerés a borsszóróval, majd a babérlevelet, felöntöm annyi...
Elkészítési idő: 1 óra 30 perc Nehézség: Könnyű