- 60 dkg sertéstarja (csont nélküli)
- 2 ek ketchup
- 2 teáskanál dijoni mustár
- 3 ek napraforgó olaj
- 1 ek worcestershire-szósz
- fehérbors ízlés szerint
- 2 gerezd fokhagyma
- só ízlés szerint
1. A tarját kb másfél centis szeletekre vágjuk. A széleit több helyen bevagdossuk, hogy ne ugorjon össze sütés közben. Borsozzuk.
2. A ketchupot összekeverjük a worchestershire szósszal, mustárral és az olajjal. A hússzeleteket megforgatjuk benne, majd hűtőbe tesszük 1-2 éjszakára.
3. Felhevítünk egy kevés zsiradékot,besózzuk a húsokat, majd oldalanként 2-2 perc alatt elősütjük. Egy tepsibe tesszük, és 150 fokos sütőben 45 percig sütjük. Félidőben forgassuk meg!
4. A fokhagymát összenyomjuk, bekenjük vele a húsok tetejét. 5 percre visszadugjuk a sütőbe.
sütési hőfok: 150°C
sütési mód: alul-felül sütés
1. A hússzeleteket enyhén kiklopfoljuk, sózzuk, borsózzuk, szerecsendióval megszórjuk, és vajon mindkét oldalát megsütjük. 2. Ezt követően tűzálló tálba rétegezzük a következők...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A darálthúst, zsemlét, a nyers tojásokat és a fűszereket összegyúrjuk. 2. A főtt tojásokat keresztben kettévágjuk. 3. Egy 12 lyukú muffin sütőt kibélelünk a 12 szelet...
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűEgy kis dagadót megmosunk, felvágjuk, besózzuk, majorannát, fokhagymát rakunk a tetejére. A töltelékhez kell 2 tojás, 2 doboz májkrém, fokhagymakrém, vöröshagymakrém, vízbe áztatot...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA videón látható módon, sushi készítő bambuszszőnyegre helyezzétek rá a baconöket, közben ízesítsétek tetszés szerint a darált húst, majd helyezzétek rá! Aztán jöhet a sajt és má...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű