1 bontott csirke, 3 ek olaj, két nagy fej hagyma, só, 3-4 ek paprika, 1 paprika, 1 paradicsom.
Az olajon aranysárgára pirítom az apróra vágott hagymát, majd megszórom a paprikával. Beleforgatom a megtisztított, feldarabolt csirkehúst, sózom, majd lefedem. A levét időnként pótolva párolom, majd fél óra múlva beleteszem a felkarikázott paprikát és a felszeletelt paradicsomot.
Vágjon 48 vékony szeletet a paradicsomból és 63 a cukkiniból. A csirke szeleteket elsimítjuk, majd hosszában kettévágjuk. Megszórjuk Ducros ® Provençal keverékkel, majd rátesszük a...
Elkészítési idő: 35 perc Nehézség: KönnyűA csirkecombokról lehúzzuk a bőrt és megsózzuk őket. A tejszínt elkeverjük 15 dkg reszelt sajttal. Egy hőálló edény aljára teszünk a sajttal elkevert tejszínből, rátesszük a...
Elkészítési idő: 70 perc Nehézség: KönnyűA hagymákat nagyon finomra vágjuk. Az oregánót felvágjuk, a citrom héját lereszeljük. Az összes hozzávalót egy tálba tesszük, és jól összegyúrjuk. Tenyérnyi golyókat formázunk b...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kacsát megmossuk, leitatjuk róla a nedvességet. Egy hústűvel kb. 2 centinként mindenhol beszurkáljuk a bőrét úgy, hogy tényleg csak a bőrt szúrjuk át, de az alatta lévő húst sért...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: Könnyű